Herec Jiří Langmajer: Románek s Faltýnovou skončil a on... Je na psychiatrii?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Herec Jiří Langmajer: Románek s Faltýnovou skončil a on... Je na psychiatrii?!

Jiří Langmajer se prý nervově zhroutil.
Jiří Langmajer se prý nervově zhroutil. (Aha! – David Kundrát, Jakub Ludvík)

PRAHA – Jedna z největších hvězd seriálu Ordinace v růžové zahradě Jiří Langmajer (42), který donedávna prožíval románek s vdanou modelkou Petrou Faltýnovou (30), prý skončil v péči psychiatrů! A důvodem má být návrat jeho milenky k manželovi Simonu Šteklovi (30).


Herci prý dokonce hrozí vyhazov ze seriálu, protože prý kvůli psychickému stavu nemohl vůbec natáčet.

„Několikrát na placu jen blábolil a nebyl schopen říct jedinou větu podle scénáře,“ potvrdil serveru blesk.cz zdroj ze štábu Ordinace. A dokonce prý hrozí, že kvůli Langmajerovu stavu jeho postavu doktora Hrušky tvůrci seriálu nadobro zruší. „Slíbil, že vyhledá pomoc psychiatra a že se dá co nejdříve do pořádku,“ dodává zdroj. Zatím se prý kvůli Langmajerovu stavu musejí přesouvat termíny natáčení. „Natáčení s panem Langmajerem probíhá naprosto bezproblémově, o jeho odchodu ze seriálu se také rozhodně nejedná,“ sdělila ale deníku Aha! mluvčí seriálu Johanka Brzobohatá.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteLangmajerův mladší bratr Lukáš nechce k celé situaci nic říct. „Tyhle věci mi nepřísluší komentovat,“ rozloučil se rychle Langmajer mladší. Že by ke kolapsu tedy opravdu došlo?

A co dělá Faltýnová? Ta se podle některých médií v USA udobřovala s manželem. „Byl jsem v Americe, stejně tak Petra. Potkali jsme se tam, ona pak pokračovala pracovně do Milána a já se vrátil do Prahy,“ přiznal nám setkání s nevěrnou ženou Štekl.

Zda jí odpustí, říct nechtěl. „Nebudu říkat, že ji nemám rád. Pořád je to moje manželka. Uvidíme, víc po mně nechtějte,“ nechává si otevřená vrátka Štekl.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.