Modelka Andrea Verešová - Její dítě chce na svět! Manžel ji odvezl do porodnice | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Modelka Andrea Verešová - Její dítě chce na svět! Manžel ji odvezl do porodnice

Ještě před pár dny se Andrea usmívala na fotografy, teď má úplně jiné starosti.
Ještě před pár dny se Andrea usmívala na fotografy, teď má úplně jiné starosti.  (Aha! – David Kundrát)

PRAHA – A je to tady! Rychle sbalit věci a alou do porodnice! Tak přesně takhle to včera vypadalo u Andrey Verešové (28) a jejího manžela Daniela Volopicha (42). Jejich miminko zkrátka odmítlo čekat na termín porodu a dralo se na svět.

A je to tady! Rychle sbalit věci a alou do porodnice! Tak přesně takhle to včera vypadalo u Andrey Verešové (28) a jejího manžela Daniela Volopicha (42). Jejich miminko zkrátka odmítlo čekat na termín porodu a dralo se na svět...

A nešlo vůbec o žádný planý poplach, u Andrey se totiž v noci z pátku na sobotu objevily porodní kontrakce. Jako první o tom informoval server blesk.cz. Porodník Antonín Pařízek z porodnice u Apolináře modelku vyšetřil a ujistil ji, že je ještě brzy. Pak Verešovou i s manželem poslal domů. Ale... Upozornil je, že každou chvíli se může miminko ohlásit znovu a pak už mohou mít věci rychlý spád. A to se, podle informací Nedělního Aha!, opravdu stalo. Včera večer pospíchala Andrea do porodnice znovu. A tentokrát si ji tu nechali. Porod je tedy na spadnutí! Andrea měla termín porodu naplánovaný na úterý, ale ať už přijde děťátko na svět kdykoliv, jedno je jisté: kluk se bude jmenovat Daniel Tobiáš a holčička Vivien Laura.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.