Lucie Borhyová: Po debaklu na Anno ujíždí do Řecka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Lucie Borhyová: Po debaklu na Anno ujíždí do Řecka!

Niko je pro Lucii Borhyovou v nejtěžších chvílích velkou oporou.
Niko je pro Lucii Borhyovou v nejtěžších chvílích velkou oporou. (: ara)

Zdá se, že návrat na obrazovku novácké hvězdy Lucie Borhyové se odkládá na neurčito.

Sotva se po porodu poprvé objevila ve společnosti na předávání cen ANNO 2008, už se dozvídáme, že ji návrat do práce vůbec neláká.

„Nemáme ještě přesný termín, ale někdy během jara nastoupím," tvrdí, ale zároveň dodává, že rozhodně s návratem spěchat nebude. Plánuje cestu do Řecka, odkud pochází její přítel a otec malého Lucase Niko.
„Bude tam pomalu teplo a já si to tam chci s malým ještě užít. Už proto si asi nechám ještě volný březen."

Prohra v populární soutěži je tak další rána pro krásnou moderátorku potom, co se na Nově natrvalo zabydlela Michaela Ochotská. Lucie sice tvrdí, že nepočítala s žádným umístěním. „Umístit se v konkurenci takových hereček, jako je paní Maciuchová nebo paní Adamovská, je velký úspěch. Já nepočítala s vůbec žádným umístěním, dlouho jsem na obrazovce nebyla vidět. Že jsem skončila takhle v tak velké konkurenci, mne opravdu překvapilo," svěřila se serveru iDnes. Ale co jiného také může říct? Každý jiný komentář by působil mírně řečeno bláznivě...

Lucie se tak aspoň může plně soustředit na své mateřství. Na to, že je teprve měsíc po porodu, vypadá báječně. Zhubla už téměř na svou původní váhu. Navíc je rozhodnutá kojit co nejdéle, a tak to vypadá, že nakonec mateřství zvítězí nad kariérou!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.