Chůva Bartošové Golda: Iveto, proč lžeš? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Chůva Bartošové Golda: Iveto, proč lžeš?

PRAHA – Křivda a zrada! To jsou nejčastější slova, které se nyní honí hlavou dlouholeté kamarádce a chůvě Ivety Bartošové (42) Zlatě Dvořákové (55) alias Goldě. Iveta totiž teď hodila přes palubu jejich dvacet let přátelství.

Zachránila jsem tě před smrtí!

PRAHA – Křivda a zrada! To jsou nejčastější slova, které se nyní honí hlavou dlouholeté kamarádce a chůvě Ivety Bartošové (42) Zlatě Dvořákové (55) alias Goldě. Iveta totiž teď hodila přes palubu jejich dvacet let přátelství, když se do bývalé přítelkyně pustila s manželem v časopise Šťastný Jim. Bartošová jí třeba vyčítá, že právě ona ji připravila loni na čas o syna. „Nikdy jsem Ivetě neublížila, ani to neudělám, ale teď už se musím bránit lžím!“ řekla deníku Aha! Golda.

Zatímco hvězdní manželé tvrdí, že od nich chůva odešla bez důvodu a bez rozloučení, paní Dvořáková vidí situaci jinak.

„Cítila jsem se u Ivety už špatně a tak jsem musela odejít. Martin, který k ní na podzim přišel, aby jí zvučil koncerty, na mě začal nasazovat a Iveta mu bohužel uvěřila. Nesnesla jsem dál to dusno a přehlížení a Ivetě jsem napsala dopis s vysvětlením, proč odcházím. Stálo tam například, že jen chci, abychom ukončili spolupráci jako rozumní lidé. Vůbec mi neodpověděla, nechala se zapírat, nebrala telefony. A teď se bohužel vyjadřuje tak, že bych to od ní nečekala,“ vysvětluje paní Zlata. Zvukař Martin prý měl Ivetu přesvědčit o tom, že se jí chůva za zády paktuje s nenáviděným bývalým přítelem Ladislavem Štaidlem, se kterým má Bartošová syna Artura (12).

„Iveta je naivní a slepě poslouchá nepodložené informace od nových spolupracovníků místo aby důvěřovala přátelům, co za ní stáli v dobrých i špatných chvílích. O to víc mě mrzí, že ač jsme byly kamarádky, teď do světa rozhlašuje takové věci,“ říká křivdou ztrápená Golda. Jinak ale za dva měsíce poté, co Bartošové dala sbohem, omládla a vypadá mnohem spokojeněji než dřív. „Konečně mám zase čas na rodinu a přátele,“ dodává s úsměvem.

Iveta Bartošová nemůže Dvořákové zapomenout, že kdysi přispěla svým svědectvím k tomu, aby jí soud odebral syna Artura a svěřil ho do péče otce Ladislava Štaidla. „Kdybych jí s dalšími jejími kamarády takhle nepomohla, definitivně by přišla o důvěru svého dítěte. Strašně mě mrzí, že to chápe doteď tak, jako by jí někdo ublížil, když šlo ve skutečnosti o pomoc. Nebýt toho, byla by teď už možná mrtvá nebo pořád zavřená na psychiatrii a dál by pila,“ dodává Zlata Dvořáková.

Je smutné, že si Bartošová ve svém věku neuvědomuje, že si za svůj tehdejší stav (sebevražedné sklony, závislost na prášcích a alkoholu) mohla sama a místo toho svaluje vinu na věrnou kamarádku, která i z naší vlastní zkušenosti za Ivetou vždy stála a nikdy ji ani slůvkem nepodrazila. Zdá se, že dokud si popová princeznička nepřipustí pravdu a nepřestane vinit druhé ze svých problémů, její léčba nebude úspěšná, byť dnes třeba abstinuje…

Více čtěte v nedělním vydání deníku Aha!

Text: David ZÁPAL
Foto: ara

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.