Proč je Dara tak vyzáblá? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Proč je Dara tak vyzáblá?

Dara Rolins si vzala raději volnější košili, aby nebylo vidět, jak má šíleně vyzáblou postavu. „Ta nemůže vážit víc než čtyřicet kilo,“ šeptali si mezi sebou hosté.
Dara Rolins si vzala raději volnější košili, aby nebylo vidět, jak má šíleně vyzáblou postavu. „Ta nemůže vážit víc než čtyřicet kilo,“ šeptali si mezi sebou hosté. (Aha! – David Kundrát)

PRAHA – Šíleně hubená Dara Rolins (36) na Avon párty vyvolala mezi přítomnými řadu otázek ohledně své váhy. Anorexie? Krize v osobním životě a rozchod s Matějem Homolou (34) není prý příčinou děsivého hubnutí.

Manžela Jirešové napadl páv

„Nijak to s tím nesouvisí,“ řekla deníku Aha! Rolins. Máma na plný úvazek to teď musí zvládat bez otce a s osmiměsíční Laurou má práce víc než dost.

Přesto si se svou manažerkou Evou vyrazila ve středu do hotelu Paříž, aby otestovala novou vůni Christiana Lacroix Absynthe. A zřejmě ani ona nečekala, jak velkolepou párty organizátoři při představení nového parfému připraví. Vše bylo vychytáno do posledního detailu, až na bradavku, která vykoukla modelce z kostýmu.

Tvářemi kosmetické firmy Avon se nyní stalo hned několik českých celebrit. Do charitativní kampaně proti rakovině prsu se zapojily mj. herečky Geislerová, Bočanová, Vilhelmová, Martha Issová a zpěvačky Dara Rolins a Absolonová.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.