Dcerka Romany Vítové - Nejraději okousává postýlku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Dcerka Romany Vítové - Nejraději okousává postýlku!

Obdivuhodný výkon Sofi nky Jáklové – v pouhých devíti měsících se už pokouší chodit a osmi zuby nejraději okousává postýlku.
Obdivuhodný výkon Sofi nky Jáklové – v pouhých devíti měsících se už pokouší chodit a osmi zuby nejraději okousává postýlku.  (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – „Mateřství je něco tak krásného, že se to ani nedá popsat,“ rozplývala se »primácká« rosnička Romana Jákl Vítová (31), která s devítiměsíční dcerou Sofií a za doprovodu manžela Petra Jákla (35) přišla do pražského OC Europark podpořit slavnostní otevření ledové plochy.

„Mateřství je něco tak krásného, že se to ani nedá popsat,“ rozplývala se »primácká« rosnička Romana Jákl Vítová (31), která s devítiměsíční dcerou Sofií a za doprovodu manžela Petra Jákla (35) přišla do pražského OC Europark podpořit slavnostní otevření ledové plochy.

Vrchol Romaniny blaženosti ovšem narušují i úskalí, k nimž patří například ohryzaná luxusní postýlka. Za touhle prácičkou nestojí nikdo jiný než její ratolest. „Sofinka už má osm zubů a okousává jimi postýlku,“ smála se na plné kolo Romana.

Do štěrboholského Europarku zavítala i Koktovic rodinka – na Kristiánovi, synovi Gábiny Partyšové (30), mohla malá Sofie Jáklová oči nechat. A na nové ledové ploše se do nejrůznějších her zapojili Dalibor Gondík, jemuž nikdo neřekne jinak než Dáda, Sabina Laurinová, Václav Noid Bárta nebo Zlata Adamovská. Ta ale odešla domů mezi prvními.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.