Faltýnová: Při rozvodu dostane miliony! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Faltýnová: Při rozvodu dostane miliony!

Simon Štekl kvůli Faltýnové přijde o část svého majetku...
Simon Štekl kvůli Faltýnové přijde o část svého majetku... (: ara)

Proč se Petra Faltýnová (30) nebojí rozvodu s bohatým a podvedeným manželem Simonem Šteklem (30)? Odpověď je jednoduchá. Povedl se jí totiž husarský kousek!

Svého nastávajícího loni v létě omámila natolik, že s ní neuzavřel předmanželskou smlouvu. Což v praxi znamená, že při rozvodu má Petra nárok na část jeho majetku!

Je jen těžko pochopitelné, proč zkušený a úspěšný obchodník Simon Štekl předmanželskou smlouvu s Petrou neuzavřel. Vždyť on sám byl před lety svědkem toho, jaká dokáže být. Podváděla s ním totiž svého tehdejšího partnera, hokejistu Martina Ručinského. A to dokonce těsně před plánovanou svatbou! Tu nakonec Ručinský zrušil, právě kvůli odhalené nevěře své nastávající. Zajímavé je, že ještě nedávno prý Petra Ručinskému posílala erotické esemesky. Zřejmě se jí stýskalo po „hokejistickém" sexu...

Zdá se, že Faltýnová má nad muži, kteří vklouznou do její postele, téměř magickou moc. Střídá jednoho boháče za druhým, nevěra stíhá nevěru, a všechno jí prochází. Jak je to možné? „Peníze vnímám jako prostředek k lepšímu standardu života, ale štěstí nikomu nezaručí," tvrdí modelka. Je to typ ženy, jejíž život má pouze dva rozměry: sex a peníze. A v tom je podstata jejích úspěchů.

Její současný úlet s Jiřím Langmajerem její životní standard nijak neohrozí. Od Štekla dostala luxusní BMW a po rozvodu se může těšit na tučný podíl z exmanželova majetku.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.