Petr Nárožný - Na pódiu se skácel bolestí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Petr Nárožný - Na pódiu se skácel bolestí!

Petr Nárožný si na pódiu sedl. Ve stoje už by nevydržel bolest kolene.
Petr Nárožný si na pódiu sedl. Ve stoje už by nevydržel bolest kolene. (Aha! – Martin Hykl)

PRAHA – Herec Petr Nárožný (70) ve středu večer trpěl bolestí. Důvod? Na premiéře pohádky Peklo s princeznou v Lucerně musel kvůli zdlouhavému slavnostnímu ceremoniálu stát přes třicet minut na pódiu a to nedělalo jeho koleni dobře.

„Doufal jsem, že to bude kratší, jinak bych sem vůbec nelezl,“ postěžoval si herec, který si sedl přímo na pódiu na zem, aby tu bolest vydržel.

„Byla to plánovaná operace menisku. Už je to v pořádku, ale nemůžu dlouho stát. Nechci totiž nohu moc zatěžovat,“ postěžoval si posléze herec, který se ovšem přemohl a přišel i na následný večírek. A dokonce z Lucerny odcházel až pozdě po půlnoci.

Slavnostní premiéry se zúčastnili i hlavní hrdinové pohádky Jiří Mádl a herečka a hlavně bývalá přítelkyně Mádlova hereckého kolegy Vojty Kotka Tereza Voříšková. To ale nedělalo Mádlovi problém, aby mladou hnědovlásku sváděl. To se mu také povedlo, ale jen na filmovém plátně. V pohádce Peklo s princeznou, která je filmovým debutem režiséra Miloslava Šmídmajera, se předvedl i bývalý partner »novácké« zprávařky Michaely Ochotské Jan Holub, který ztvárnil nepřemožitelného siláka.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.