Nesvadbová a Kornová - Divoký sex s prominenty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Nesvadbová a Kornová - Divoký sex s prominenty!

Bára Nesvadbová
Bára Nesvadbová (ara a www.skvrne.cz)

PRAHA – Dlouhá léta přísně utajované tajemství herečky Kateřiny Kornové (41) a její kamarádky, spisovatelky Báry Nesvadbové (33), je odhaleno! Svoji homosexuální orientaci jen hrály! Proč? Údajně kvůli svým ženatým milencům! Tenhle pikantní příběh by vydal na román…

Tajný seznam milenců: Jsou tam i tři ministři!

„S tím nápadem, že si budou hrát na lesbičky, přišla Kornová, když potřebovala ututlat vztah se svým tehdejším milencem, slovenským hercem Jurajem Kukurou,“ svěřil deníku Aha! jedno z největších tajemství Kornové její kamarád. Juraj Kukura (61), který se proslavil hlavně rolí ve filmu Trhák (zpíval zde píseň »Nech brouka žít…«), před lety emigroval do Německa a po listopadové revoluci si pořídil v Praze na Malostranském náměstí byt. „Jeho vztah s Kateřinou Kornovou byl strašně utajený. Byl totiž ženatý a pravda je, že jeho manželka se to nikdy nedozvěděla,“ pokračuje náš zdroj, který prý ví i to, proč se rozešli. „Zpočátku to byla hodně divoká vášeň, chodili spolu skoro tři roky, ale jejich vztah neměl budoucnost. Nazval bych to únavou materiálu,“ podotýká Kornové kamarád, který prozradil pikantnosti i na Kornové kamarádku, spisovatelku Báru Nesvadbovou.

Kliknutím zvětšeteTa prý byla vždycky zatížená na vlivné muže a v posteli měla mj. i nejméně tři současné či bývalé ministry vlády! Jednoho z nich – Karla Březinu (ČSSD) – si pak dokonce vzala a má s ním dcerku Bibianu (6). „V době, kdy to Kornová táhla s Kukurou, měla ale Bára Nesvadbová poměr s jedním politikem ODS, který to nedávno dotáhl až do vlády. Pak ho ale vyměnila za jednoho tehdejšího ministra, který byl ovšem také ženatý. A právě tomu se nakonec pomstila ve své zfilmované knížce Bestiář. Předlohou stále přepracovaného ministra, kterého ve filmu hraje Marek Vašut, byl právě on,“ šokuje náš zdroj.

Aféra, kterou tehdy vyvolal zveřejněný lesbický vztah obou krásek, nakonec ale Kornovou s Nesvadbovou rozhádal. „Byly obrovské kamarádky, ale když vyšel najevo jejich smyšlený lesbický vztah, tak to strašně špatně nesli Bářini rodiče. A protože to všechno vymyslela Kateřina, tak se holky příšerně pohádaly. Od té doby se už moc nekamarádí,“ dodává náš zdroj.

A co na to samotní aktéři údajného sexuálního »čtyřúhelníku«? Nesvadbová včera vše popřela: „Kde jste to vzali?“ rozkřičela se hystericky do telefonu. „Jsou to naprosté nesmysly!“ Pak ale ihned zavěsila. Když jsme posléze volali Kateřině Kornové a Juraji Kukurovi, ani jeden už mobil nezvedl…

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.