Věra Chytilová: Skrývá se před policií!? Kvůli výslechu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Věra Chytilová: Skrývá se před policií!? Kvůli výslechu!

Policista deset minut marně zvonil na Věru Chytilovou. Ta přitom chvíli po jeho odjezdu odešla venčit svého psa.
Policista deset minut marně zvonil na Věru Chytilovou. Ta přitom chvíli po jeho odjezdu odešla venčit svého psa.

PRAHA – Režisérka Věra Chytilová (79) je nejspíš v maléru. Jak jinak si vysvětlit, že se skrývá před policií. Když na ni totiž v úterý v deset dopoledne zvonil ochránce zákona v civilu, ale ve služebním autě, dělala, že není doma. Hned jak odešel, šla vyvenčit psa.



A pro jistotu co nejdál od svého bydliště…

Uznávaná režisérka má ale jiné vysvětlení. „Ona tady byla policie? Jak to, že jsem je neslyšela...“ ptala se nás jakoby šokovaně Chytilová, která policistu údajně vyhlížela od tři čtvrtě na deset. „Věděla jsem, že přijde, a koukala jsem každou chvíli z okna, jestli neuvidím přijíždět jejich auto. Musel asi přijít pěšky,“ snažila se hledat nějaké adekvátní odůvodnění, proč neotevírala policistovi, který na ni celých deset minut zvonil a během té doby několikrát někomu volal mobilním telefonem. Možná i paní režisérce.

Kliknutím zvětšete„Vždyť on se ke mně nemohl vůbec dozvonit, protože mi nefunguje zvonek,“ vzpomněla si najednou z čistajasna Chytilová. A důvod, proč ji sháněla policie u ní doma? „Potřebujou mě k výslechu, protože budu svědčit v jednom případu,“ pokračovala Chytilová, která ale popřela, že by se jednalo o případ jejího psa, jenž na začátku listopadu napadl chůvu dětí fotbalisty Jana Kollera. Tehdy jeho manželka Hedvika dokonce žádala utracení nezbedného boxera, který prý nenapadl člověka poprvé. „Rozhodně nejde o případ spojený s mým psem. Už jsme objednaní na kastraci a v nejbližších dnech by ji měl pes podstoupit,“ dodala slavná režisérka.


Autor: (km)
Foto Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.