Baby boom mezi hvězdami: České celebrity plní jesličky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Baby boom mezi hvězdami: České celebrity plní jesličky!

Letošní rok je na počet narozených dětí pěkně bohatý. Jenom v prvním pololetí letošního roku se v České republice narodilo téměř šedesát tisíc dětí, což je o 3300 více než loni za stejné období. A ratolestí přibývá i v rodinách českých celebrit!


Tihle prckové se letos narodili!

Zatím posledním přírůstkem je Jasmínka (3 dny), dcera »novácké« sporťačky Jany Adamcové a režiséra Jiřího Adamce. Těch prcků slavných rodičů je ale mnohem víc!

Jasmínka

Narodila se: 20. listopadu
Dcera režiséra Adamce a Jany Adamcové

Kliknutím zvětšete»Novácká« sportovní moderátorka Jana Adamcová (36) porodila režisérovi Jiřímu Adamcovi (60) dceru Jasmínku. Sporťačka ležela dva týdny v porodnici v Motole a její těhotenství bylo rizikové. Její manžel Jiří Adamec, který právě natáčí pokračování seriálu Pojišťovna štěstí, ihned přerušil natáčení a odjel za manželkou do porodnice. Porod mu ale unikl o patnáct minut. Adamcovi už spolu mají tříletého syna Daniela.

Kliknutím zvětšeteClaudie

Narodila se: 5. listopadu
Dcera Martina Zounara a Simony Brdíčkové

Herec Martin Zounar (41) se konečně dočkal. Jeho přítelkyně, produkční Simona Brdíčková (32), mu v pražské podolské nemocnici přivedla na svět dcerku Claudii. Ta vážila 3,26 kg a měřila 46 centimetrů. Porod probíhal bez komplikací a Zounar byl jeho »součástí«. S přítelkyní plánovali rodinu už dlouhou dobu, a tak se z miminka nesmírně těší.

Kliknutím zvětšeteDarien

Narodila se: 1. září
Dcera missky Heleny Houdové a jejího muže Omara

Helena Houdová (29) porodila chlapečka. Zatímco ji manžel Omar (na malém snímku) držel za ruku na porodním sále, Miss ČR 1999 přivedla na svět krásného a zdravého Dariena. Miminko se narodilo přirozenou cestou v Thomayerově nemocnici v Praze-Krči. Při narození chlapeček vážil 3,38 kg a měřil 48 cm.

Kliknutím zvětšeteMaja

Narodila se: 28. srpna
Dcera Sabiny Laurinové a Karla Kameníka

Herečka Sabina Laurinová (36) a stomatolog Karel Kameník (52) přivítali na svět dceru Maju (49 cm, váha 3,43 kg), která se narodila v pražské porodnici v Podolí. Kvůli narození dcery propásla Sabina první školní den své prvorozené dcery Valentýnky (7), jejímž otcem je rocker Pepa Vojtek (43).

Kliknutím zvětšeteKačenka

Narodila se: 21. srpna
Dcera Jana Kollera a jeho ženy Hedviky

Fotbalista Jan Koller (35), který momentálně kope za ruskou Samaru, má doma samé holky. Jeho manželka Hedvika porodila v Praze druhou dceru, která dostala jméno Kateřina. Malá Kačenka vážila 3,40 kg a měřila 49 cm. Jan Koller dostal od svého klubu den volno a přiletěl asistovat při porodu. Koller s manželkou Hedvikou mají ještě pětiletou dcerku Hedviku. Na veřejnosti se Kollerovi s dcerou zatím neukázali.

Kliknutím zvětšeteMatyáš

Narodil se: 16. srpna
Syn Richarda Genzera a Lindy Finkové

Bavič Richard Genzer (41) se dočkal vytouženého syna! Jeho manželka, zpěvačka Linda Finková (38), mu porodila chlapečka Matyáše. Synek se potatil – hned po porodu totiž vážil krásná čtyři kila! Porod, u kterého Geňa asistoval, proběhl bezbolestně, protože Finková se po zkušenostech s porodem jejich prvního dítěte, dcery Viktorky (7), rozhodla pro epidurální anestezii.

Kliknutím zvětšeteCyril

Narodil se: 15. července
Syn Tatiany Vilhelmové a Pavla Čecháka

Herečka Tatiana Vilhelmová (30) přivedla na svět svého druhorozeného syna Cyrila. S jeho otcem, produkčním Pavlem Čechákem (33), má totiž již tříletého syna Františka. O jejím druhém těhotenství se veřejnost poprvé dozvěděla loni v prosinci při finále taneční soutěže StarDance II, kde nakonec skončila druhá. Tatiana Cyrila před médii prozatím ukrývá.

Kliknutím zvětšeteNelly Sofie

Narodila se: 28. května
Dcera Karla Gotta a jeho ženy Ivany

Mnohonásobný Zlatý slavík Karel Gott se stal počtvrté otcem! Jeho manželka Ivana (32) mu na svět přivedla holčičku Nelly Sofii. Karel se předtím několikrát vyjádřil, že jeho celoživotním snem je být otcem syna, ani počtvrté se mu přání nesplnilo. Mistr má z předchozích vztahů dcery Dominiku (33) a Lucii (20), s manželkou Ivanou dvouletou dceru Charlotte Ellu.

Kliknutím zvětšeteLaura

Narodila se: 25. března
Dcera Dary Rolins a Matěje Homoly

Zpěvačka Dara Rolins (35) porodila svému příteli Matěji Homolovi (33) dceru Lauru (2,80 kg), která se narodila císařským řezem v pražské porodnici v Krči. I když Dara před porodem prohlašovala, že otec miminka a člen kapely Wohnout Matěj Homola u porodu určitě nebude, stal se pravý opak. Matěj si zkrátka porod nenechal ujít. Dara se již brzo po porodu netajila tím, že chce co nejdříve po mateřské opět pracovat.

Kliknutím zvětšeteNatálka

Narodila se: 17. března
Dcera Terezy Pergnerové a Jiřího Chlebečka

Moderátorka Tereza Pergnerová (33) a její přítel Jiří Chlebeček (38) se dočkali dcery Natálky (42 cm, přes 3 kg), která přišla na svět císařským řezem. Z předchozího vztahu má Tereza syna Samuela (7), který byl před lety kvůli jejím problémům s drogami v opatrovnictví její matky. V současné době se již o své děti stará Tereza sama. A to tak pečlivě, že je chrání i před zvídavými médii.

Kliknutím zvětšeteEmilly

Narodila se: 9. února
Dcera Terezy Mátlové a Františka Janečka

Zpěvačka Tereza Mátlová (32) porodila v USA hudebnímu bossovi Františkovi Janečkovi (64) dceru Emilly. Místo narození má Hollywood a je americkou občankou. Janeček si ovšem přeje, aby měla i české doklady. Z předchozího manželství má Janeček ještě dvě starší děti. Jejich dětství si ale příliš neužil, protože byl pracovně vytížený. Otcovství si naplno užívá až nyní.


Autor: (dan, ben)
Foto Aha! – Martin Hykl, Petr Novotný, Marek Pátek, Josef Mašek, ČTK, ara

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.