Zapletal křtil knihu - Režisér dostal ránu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Zapletal křtil knihu - Režisér dostal ránu!

Na křtu se ve společnosti Zapletala (vlevo) a Gotta objevila i kyprá Ivana Christová.
Na křtu se ve společnosti Zapletala (vlevo) a Gotta objevila i kyprá Ivana Christová.  (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Skandální kniha Miloše Zapletala (66) nazvaná 20 let s Miss aneb Říkali mi prezidente se neobešla bez zranění! Když režisér a ředitel Miss ČR Jiří Adamec (60) vystoupil na pódium, málo sklonil hlavu, praštil se a málem si způsobil otřes mozku. A nebýt Magdalény Dietlové (63), kmotry knihy, pořádnou bouli na hlavě by měl i Karel Gott (69).

Sotva Magdaléna Dietlová utěšila po pořádné ráně do hlavy ředitele Miss ČR, zachránila i Karla Gotta, který se málem dostal do stejné situace jako Adamec. Roli utěšitelky však plní skvěle i u Miloše Zapletala. „Když mi volá, tak je to proto, že se něco děje, jako že se třeba rozvádí. Až mi bude volat příště, bude to asi proto, že se bude znovu ženit,“ vtipkovala Dietlová.

To Lucie Bílá vyčítala Zapletalovi úplně jiné věci. „Já jsem tolikrát chtěla vyhrát tu Miss a nemůžu, když jsem tak malá,“ smutnila naoko. „Ale panu Zapletalovi děkuju za to, že obnovil Českého slavíka, abych ho mohla tolikrát vyhrát,“ dodala.

Karel Gott má však v souvislosti s Miss zcela jiné asociace. „Víte, co to bylo utěšit všechny ty slečny, které nevyhrály?“ nechal se s úsměvem na rtech slyšet těsně před tím, než šampaňským pokřtili čokoládovou maketu knihy.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.