Šárka Vaňková a Jakub Ludvík - ROZCHOD! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Šárka Vaňková a Jakub Ludvík - ROZCHOD!

Šárka Vaňková se vrátila ke své dávné lásce – manažeru Jakubu Vytáčkovi.
Šárka Vaňková se vrátila ke své dávné lásce – manažeru Jakubu Vytáčkovi. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Zpěvačka Šárka Vaňková (21) se rozešla se svým přítelem, fotografem Jakubem Ludvíkem (38). Důvod? Údajně její bývalý přítel, manažer Jakub Vytáček (29). V kuloárech českého showbyznysu se totiž šušká, že Šárka na svou první lásku, se kterou byla skoro tři roky, nikdy nezapomněla.

Vrátila se k bývalému milenci Vytáčkovi

Jakub Ludvík byl prý jen náplastí na bolavé srdíčko a poté, co ji údajně donutil k potratu, který ovšem Šárka popírá, tak už vedle něj nedokázala žít. Možná právě to je ten pravý důvod, proč se Vaňková při první příležitosti vrátila zpátky k Vytáčkovi. „Jsou spolu krátce. Zatím nechtějí, aby se to moc rozkřiklo, protože sami nevědí, co od obnoveného vztahu očekávat. Ale doufají, že jim to bude klapat lépe,“ svěřil se deníku Aha! člověk z blízkého okolí obou milenců. „Potkali jsme se nyní jen jednou,“ smál se včera Vytáček. To fotograf Ludvík se s náhlým rozchodem nesmířil. „Nebudu se vám k tomu vyjadřovat teď, ani nikdy jindy,“ sdělil deníku Aha!.

Kliknutím zvětšete

11.11.2008

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.