Vondráčková a Michal u soudu - Má proti nim svědčit Gott! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Vondráčková a Michal u soudu - Má proti nim svědčit Gott!

Helena Vondráčková a Martin Michal se zdáli být s Karlem Gottem donedávna velkými přáteli. Změní se to u soudu?
Helena Vondráčková a Martin Michal se zdáli být s Karlem Gottem donedávna velkými přáteli. Změní se to u soudu? (Aha! – Marek Pátek, Josef Mašek)

PRAHA – Válka Martina Michala (49), manžela a manažera Heleny Vondráčkové (61) s některými bulvárními médii nabírá na obrátkách! A na policii teď bude muset i Karel Gott (69) či František Janeček (64)!

Válka Martina Michala (49), manžela a manažera Heleny Vondráčkové (61) s některými bulvárními médii nabírá na obrátkách! A na policii teď bude muset i Karel Gott (69) či František Janeček (64)! Jenže k soudu je netahá Vondráčková ani Michal, jejich svědectví ve svůj prospěch hodlají využít právě žalované magazíny!

„Jedná se o soud, v němž v hromadné žalobě žalujeme všech těch na dvě stě lživých článků o Heleně a mě v časopisech vydavatelství Bauer Media,“ vysvětlil deníku Aha! Martin Michal. „Teď vypovídají redaktoři těch obrázkových časopisů, a v jejich oficiálním vyjádření k naší žalobě stojí, že si jako svědky ke svým článkům proti nám předvolávají bratra i otce Vondráčkovi, Lucii Vondráčkovou, Karla Gotta či Františka Janečka. Přijde mi to úsměvné, když zrovna tytéž časopisy mě odsoudily za to, že starého pana Vondráčka nechám já předvolávat k výslechu, když teď činí to samé ve svůj prospěch ony. Podle mě chtějí své lživé články obhájit na informacích od Jirky Vondráčka a přehodit vinu na něj. Co mohou chtít po Gottovi a Janečkovi netuším, ani jestli už dostali předvolání k výslechu,“ dodává Michal. A co na to Gott a Janeček? Oba mají s Bauer Media svoje zkušenosti. Když jsme se jich však zeptali, zdali svědčit půjdou, nechtěli dál záležitost komentovat s tím, že zatím o celé věci nic bližšího neví.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.