Kateřina Kornová Opustila ji milenka, a teď... ROZVOD! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Kateřina Kornová Opustila ji milenka, a teď... ROZVOD!

Fotografie
Fotografie (internal)

KÁCOV – Kateřina Kornová (42) nemá na růžích ustláno a podle všeho se jí bortí další vztah! Herečka a modelka, která zakusila milostné vztahy s muži (otcem jejích dětí je Jiří Korn) i ženami (již dříve se přiznala k milence Báře Nesvadbové), aby skončila v náruči podnikatele Jiřího Pařízka, se totiž podle všeho chystá k rozvodu.

Ves Kácov, kde má Kateřina s manželem statek, nehovoří o ničem jiném! „Nebudu to komentovat,“ říká kuse Pařízek.

O tom, že mezi Kornovou a Pařízkem dochází k častým hádkám a manželské krizi, se spekulovalo již několikrát, vždy se ale Kateřině vztah podařilo zachránit. Jádrem sporů měl podle dřívějších informací být Kateřinin postižený syn Filip, kterého má z manželství s Jiřím Kornem. Pařízkovi se totiž nelíbilo, že Filipovi se maximálně věnuje na jeho úkor. Přitom Pařízek byl její útěchou ve chvíli, kdy skončil Kateřinin lesbický vztah se spisovatelkou Bárou Nesvadbovou, ke kterému se kdysi ženy přiznaly v deníku Blesk.

Tentokrát je, zdá se, situace vážnější a vyhrotila se až k reálné hrozbě rozvodu. „To, že se Kornová a Pařízek rozvádějí, ví už celý Kácov,“ sdělil nám člověk z blízkosti manželského páru. Sám Jiří Pařízek informaci o rozvodu nepopřel, jen se odmítl po krátkém váhání vyjádřit. Po drahné době zareagovala i Kateřina Kornová, která však rozvod popřela. Zřejmě už měla čas domluvit si se stávajícím manželem strategii.

Po pražském kadeřnictví na Novém Městě, které před několika dny musela prodat, by rozvod byl pro Kateřinu další velkou ranou a osobním neúspěchem. Na usmíření to v tomhle případě prý nevypadá ani náhodou.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

8.11.2008

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.