Daniel Hůlka prochází očistcem. Hubne! Nehulím a nepiju! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Daniel Hůlka prochází očistcem. Hubne! Nehulím a nepiju!

Červen 2008: 115 kg - Ještě nedávno byl Daniel Hůlka stejně kulaťoučký jako knedlíky, které baštil.
Červen 2008: 115 kg - Ještě nedávno byl Daniel Hůlka stejně kulaťoučký jako knedlíky, které baštil.

PRAHA – Zpěvák Daniel Hůlka (40), který se pokouší o veliký comeback, prochází hotovým očistcem. Milovník vína a lehkých drog se totiž přiznal, že se vším přestal.


„Cítím se nejlépe za poslední léta. Nikdy jsem nebyl milovník zdravého životního stylu, ale tentokrát mě to chytlo a baví mě to,“ svěřil se zpěvák, který na sobě pracuje kvůli životní roli hraběte Draculy. Právě ta jej dostala před lety na výsluní.

Když jsem se rozhodl, že budu držet dietu a začnu hubnout, tak jsem týden nic nejedl. Měl jsem tak znečištěné tělo, že jsem ho musel vyčistit od základu,“ sdělil deníku Aha! zpěvák, který musel ze svého jídelníčku vyškrtnout skoro vše, co měl rád. „Nesmím tučná jídla, knedlíky, pečivo. Jsem na přísné dietě a chodím na akupresury, které mě připravují na to, abych mohl začít chodit na akupunkturu,“ pokračuje Hůlka, který dle svých slov sekl i s pitím.

„Když člověk chce zhubnout a zregenerovat si své tělo, tak přece nemůže holdovat alkoholu. Nepiju ani víno, přestože mám doma pár archivních kousků. Nechci riskovat, že by se moje několika měsíční práce zhatila. Dokonce jsem přestal hulit trávu. Časem si možná dám skleničku vína, ale zatím je na to moc brzo,“ dodal Hůlka, který je znám jako bohém českého showbyznysu a není snad nikdo, kdo by mu jeho velký návrat na prkna, znamenající svět, nepřál.

Kliknutím zvětšete


Autor: KAREN MCHITARJAN
Foto Aha! – David Kundrát

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.