Přítelkyně hokejisty Dudy Martina Gavriely: Chci ještě dvě děti! Nejdřív si ale užiju... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Přítelkyně hokejisty Dudy Martina Gavriely: Chci ještě dvě děti! Nejdřív si ale užiju...

Fotky Martiny Gavriely (vpravo) obdivovala i její bývalá milenka Eva Aichmajerová.
Fotky Martiny Gavriely (vpravo) obdivovala i její bývalá milenka Eva Aichmajerová. (Aha! – Martin Hykl)

PRAHA – Modelka Martina Gavriely (30), která byla dříve označována za milenku moderátorky Evy Aichmajerové (29), je teď beznadějně zamilovaná do hokejisty Radka Dudy a chce s ním mít miminko! Nejdřív si ale podle svých slov už dvojnásobná matka chce něco užít. A začala tím, že se svlékla pro říjnové číslo pánského časopisu Playboy.

„Radek je z těch fotek nadšený a já také,“ zářila na křtu nového čísla Playboye čerstvá třicátnice Martina Gavriely. „Moje děti už z toho tak nadšené nebyly. Pětiletá dcera mi řekla, že nechce, abych takové fotky fotila,“ vysvětlovala své trable modelka. Přesto se netají tím, že by s přítelem Radkem Dudou ještě alespoň dvě děti chtěla. „Se svatbou počkáme, vlastně ani nejsem ještě rozvedená, ale děti, alespoň dvě, bych chtěla tak za rok dva. Teď se ty moje o sebe už postarají nebo je pohlídá chůva, a tak mám víc prostoru pro sebe a užívám si to,“ smála se Martina. Playboy s ní na titulu pokřtila Eva Aichmajerová.

Playboy párty si nenechala ujít ani Andrea VránováKloboučková, která nervózně každou chvíli telefonovala svému manželovi, hokejistovi Janu Kloboučkovi, jak dopadl jeden z jeho zápasů. „Uf, všechno to dopadlo dobře,“ oddechla si, když mírně zmoklá zavěsila telefon před klubem, kde se párty konala.

Více o Radkovi a Martině čtěte ZDE!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.