Zmlácená zpěvačka Absolonová: Ještě než mě otec ztloukl... Pokusil se mě zabít v autě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Zmlácená zpěvačka Absolonová: Ještě než mě otec ztloukl... Pokusil se mě zabít v autě!

PRAHA – Po otřesné domácí rvačce (v noci z úterý na středu), kdy ji vlastní otec Čeněk Absolon (54) surově zmlátil, včera zpěvačka Monika Absolonová (32) v rozhovoru pro Aha! vylíčila další děsivé skutečnosti. Otec se jí prý dokonce tento týden pokusil zabít!


„Snažil se mě autem sundat ze silnice, najížděl do mě tak, že jsem málem narazila do skály a pak jsem skoro sjela z vozovky!“ svěřila se deníku Aha! Monika Absolonová, která má po nočním napadení tělo samou modřinu a na zraněné krční páteři nosí zdravotní límec. Otec, podle všeho velmi bohatý muž, který byl jedním z přátel zavražděného vládce podsvětí Františka Mrázka, navíc prý nyní vyhrožuje rodině hromadnou likvidací. To vše kvůli rozvodu, o který požádala jeho manželka. Dům, v němž Monika s matkou a bratrem žijí, objíždí prý se zbraní v ruce. „Tenhle teror se nedá zvládnout, máme strach, jde nám o život,“ volá o pomoc zpěvačka, jež si najala ochranku a na otce podala trestní oznámení. Nenapadl ji totiž poprvé...



Exkluzivní rozhovor s Monikou Absolonovou čtěte zde!


Autor: (in)
Foto Aha! – Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.