Mašlíková převálcovala Plzákovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Mašlíková převálcovala Plzákovou!

Sexy silikonová kráska Hana Mašlíková září díky vnadám na každé přehlídce spodního prádla. Dojem kazí jen postoj, kdy je pokřivená jako paragraf.
Sexy silikonová kráska Hana Mašlíková září díky vnadám na každé přehlídce spodního prádla. Dojem kazí jen postoj, kdy je pokřivená jako paragraf.

PRAHA – Solidní nejistotu ovládly krásky ve spodním prádle Bruno Banani! Módní show však některé z nich využily jako vlastní prezentaci a například finalistka Miss ČR 2005 Nikol Plzáková (21) odhalila v miniaturních šatičkách téměř vše, jen aby na sebe upoutala pozornost!


Hvězdou módní přehlídky se přesto stala Hana Mašlíková (26), se svými silikonovými pětkami totiž na žádné z přehlídek spodního prádla chybět nemůže.

„Ta by se tu snad i svlékla, jen aby na sebe upozornila, a to pěkně přibrala,“ komentovali všichni okolo proklatě krátké šaty Nikol, zpod kterých vykukovaly bílé kalhotky.

Finalistce Miss ČR příliš zakázek nechodilo ani krátce po finále Miss ČR, a dokonce i když vsadila na partnerství se seriálovou hvězdou Martinem Písaříkem, stejně to nepomohlo. Brunetka se však nevzdává a chytá každou šanci doslova za pačesy.

Na módní show se objevil i Felix Slováček s manželkou Dádou Patrasovou. Ta obdivovala luxusní soupravičky stejně jako zpěvák Robert N., který dokonce jednu vyhrál! „Jsou fakt pěkný,“ komentoval výhru s úsměvem Robert.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete


Autor: LUCIE ČEVELOVÁ
Foto Aha! – Alexandr Malachovský

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.