Jiřina Jirásková: Z nemocnice rovnou na plac - Kvůli prachům! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Jiřina Jirásková: Z nemocnice rovnou na plac - Kvůli prachům!

Jiřina Jirásková nyní pendluje mezi natáčením další řady seriálu Pojišťovna štěstí a nemocnicí speciální sanitkou.
Jiřina Jirásková nyní pendluje mezi natáčením další řady seriálu Pojišťovna štěstí a nemocnicí speciální sanitkou. (Aha! – Martin Hykl)

PRAHA – Těžce nemocná herečka Jiřina Jirásková (77) se ještě nevzpamatovala z nedávné série tří operací a už ji ženou do práce! Včera ji například převážela speciální sanitka z nemocnice na pražském Karlově náměstí, kde herečka leží, na natáčení další řady »nováckého« seriálu Pojišťovna štěstí, ve kterém hraje popletenou paní Kekulovou.

„Nedá se nic dělat. Víme, že paní Jirásková musí mít klid na rekonvalescenci, ale bohužel každý natáčecí den stojí obrovské peníze a kvůli její roli jsme už toho museli odložit tolik, že teď už na place prostě nesmí chybět,“ vysvětluje zdroj ze štábu.

Uznávaná herecká ikona ale nemusí zoufat – »teror« v podobě hraní během marodění jí skončí už během dneška. Jirásková má za sebou z nedávné doby například operaci střev, krčku levé nohy a totální endoprotézu.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.