Párty seriálu - Ošklivka to rozjela za barem! Belohorcová utekla ze svatby! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Párty seriálu - Ošklivka to rozjela za barem! Belohorcová utekla ze svatby!

Kdo by pod tímto kukučem Katky hledal nádhernou ženu?
Kdo by pod tímto kukučem Katky hledal nádhernou ženu? (Aha! – Martin Přibyl, Jiří Herman ml.)

PRAHA – Hlavní představitelka »primáckého« seriálu Ošklivka Katka Kateřina Janečková (24) se nezdá. V seriálu sice vypadá jako naprosté nemehlo, ale za barovým pultem umí zázraky. Na středečním večírku to předvedla všem přítomným. A profesionální barmani jen zírali.

Hlavní představitelka »primáckého« seriálu Ošklivka Katka Kateřina Janečková (24) se nezdá. V seriálu sice vypadá jako naprosté nemehlo, ale za barovým pultem umí zázraky. Na středečním večírku to předvedla všem přítomným. A profesionální barmani jen zírali. „Je to vynikající. Namíchala mi to parádně,“ vychvalovala drink Gábina Partyšová, pro kterou Katka údajně nealkoholický nápoj připravovala.

Na Janečkové bylo navíc vidět, že jí role uťápnuté a o sebe nepečující ženy nesedí. Celý večer totiž byla středem pozornosti. A i přes svoji uměle naaranžovanou ošklivost měla kolem sebe neustále houf nápadníků, které si během chvilky omotala kolem prstu.

Na večírek dorazila i družička modelky Petry Štekl-Faltýnové Zuzana Belohorcová se svým partnerem Vlastou Hájkem. Ten sice nestihl odpolední svatbu nejlepší kamarádky své partnerky, ale večírek Ošklivky, kde bylo plno novinářů a hlavně fotografů, si ujít nenechal. A aby toho nebylo málo, Belohorcová dorazila ve stejných šatech, ve kterých šla své kamarádce za družičku. Nevadilo jí, že její kamarádka, která ji poctila a udělala z ní svoji první družičku, má v tu samou dobu svatební párty na Střeleckém ostrově. A už vůbec jí nedošlo, že by měla být nejspíš s ní. „Na chvilku jsme tam byli, ale řekli jsem si, že zajdeme ještě sem,“ vysvětlil Hájek, který svatební večírek svých přátel vyměnil za tuctovou párty televize Prima.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.