Eva Holubová: Koupila kšiltovku za 20 tisíc korun | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Eva Holubová: Koupila kšiltovku za 20 tisíc korun

Eva Holubová (vpravo) koupila v dražbě »skejťáckou« kšiltovku. Vyšla ji na 20 tisíc Kč.
Eva Holubová (vpravo) koupila v dražbě »skejťáckou« kšiltovku. Vyšla ji na 20 tisíc Kč.

PRAHA - Herečka Eva Holubová (49) se pěkně práskla přes kapsu! Na kloboukové párty totiž koupila v dražbě »skejťáckou« kšiltovku, která původně patřila snowboardistovi Martinu Černíkovi, za neuvěřitelných dvacet tisíc korun!


„Za tyhle prachy chci k té kšiltovce číslo na toho snowboardistu,“ vtipkovala herečka, která akci, jejíž výtěžek jde sdružení Mamma HELP zabývající se pomocí ženám s rakovinou prsu, moderovala. V dražbě byly mimo jiné také klobouky Miss World Taťány Kuchařové, první dámy Livie Klausové nebo herečky Marty Issové. Zúčastnily se jí další známe tváře, jako Lucie Váchová, jejíž pokrývka hlavy byla také vydražena a Andrea Čunderlíková, kterou proslavila role sestřičky Inny ze seriálu Nemocnice na kraji města, s Veronikou Freimannovou. Ta je teď v rozvodovém řízení s režisérem Jaroslavem Brabcem, na něhož nedávno praskl románek s Olgou Menzelovou.


Autor: (lc)
Foto Aha! - Alexandr Malachovský

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.