Těhotná Lucie Borhyová - Svatba zrušena! A ona se začíná bát! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Těhotná Lucie Borhyová - Svatba zrušena! A ona se začíná bát!

Těhotná Lucie Borhyová
Těhotná Lucie Borhyová (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Televizní moderátorka Lucie Borhyová (30) zrušila svatbu se svým bohatým řeckým přítelem Nikem, se kterým čeká miminko! A důvod? Hvězda televize Nova tvrdí, že právě její těhotenství.

Televizní moderátorka Lucie Borhyová (30) zrušila svatbu se svým bohatým řeckým přítelem Nikem, se kterým čeká miminko! A důvod? Hvězda televize Nova tvrdí, že právě její těhotenství...

„Ano, plánovali jsme s Nikem sňatek na letošní léto, ale pak jsem otěhotněla, takže jsme se dohodli, že to odložíme,“ uvedla Lucie Borhyová, která je teď v pátém měsíci. Ačkoliv Lucie trvá na tom, že byl sňatek jen odložen, nový termín svatby stanoven nebyl. „Necháváme tohle téma otevřené, asi se vezmeme, až miminko trochu odroste,“ tvrdí moderátorka v týdeníku Story. V blízkosti Borhyové se však spekuluje o tom, že se její vyvolený Niko, jehož bohatý otec vlastní v Řecku několik hotelů, do svatby moc nehrne. Sama Borhyová se k tomu ale odmítla jakkoliv vyjádřit.

Potvrdila však, že miminko, které se zanedlouho narodí, bude už nést příjmení otce. Zároveň také přiznala, že čím víc se porod blíží, tím víc se bojí. „Je to strach z neznáma, nevím, jak velká bolest mě čeká a navíc se necítím v nemocničním prostředí dobře,“ řekla Borhyová. Její přítelkyně prozradila, že miminko bude syn, to ale Borhyová odmítla komentovat. Stejně jako to, zda bude rodit v Česku, či v Řecku. Rozhodnutí prý ale nechal Niko na ní...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.