Misska Jana Doleželová - Bude tančit ve StarDance 3! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Misska Jana Doleželová - Bude tančit ve StarDance 3!

Jana Doleželová na podzim rozvlní své křivky v rytmu latinskoamerických i standardních tanců ve třetí řadě populární StarDance.
Jana Doleželová na podzim rozvlní své křivky v rytmu latinskoamerických i standardních tanců ve třetí řadě populární StarDance. (: ara)

PRAHA – Tajemství prozrazeno! Ve třetí řadě úspěšné taneční show České televize StarDance se z řad celebrit o titul královny tanečního parketu utká mimo jiné i Miss ČR 2004 a doktorka farmacie Jana Doleželová (27).

„Nemohu se k tomu vyjádřit,“ mlžila Doleželová s poťouchlým smíchem, když jsme se jí přímo zeptali. Deníku Aha! se ovšem podařilo vypátrat zdroj z okolí Doleželové, který ji nemilosrdně »práskl«. „Ano, Janičce to nabídli a přijme to,“ uvedla jedna z kamarádek Doležalové, před kterou bývalá misska nedokázala utajit šťastnou zprávu. Po Ivě Kubelkové, která tančila v show televize Nova Bailando, a Monice Žídkové, která musela z druhé řady StarDance odstoupit kvůli automobilové nehodě tanečního partnera Jana Halíře, je Doležalová další modelkou, která se taneční show takového formátu zúčastní. Už tradičně by se měla i třetí řada StarDance začít vysílat na podzim a tak jako minulý rok je moderování show svěřeno Marku Ebenovi s Terezou Kostkovou.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.