Světlana Zárubová Vysoké horečky! Hodiny trávila na WC! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Světlana Zárubová Vysoké horečky! Hodiny trávila na WC!

Světlana Zárubová se synem Viktorem kvůli ošklivé viróze strávili posledních několik dnů v posteli a nad záchodovou mísou.
Světlana Zárubová se synem Viktorem kvůli ošklivé viróze strávili posledních několik dnů v posteli a nad záchodovou mísou. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Vysoké horečky, malátnost a hodiny strávené nad záchodovou mísou – to má za sebou moderátorka Prvních zpráv televize Prima Světlana Zárubová (35). A co hůř – neznámou ošklivou virózou měl i její syn Viktor (7)!

„Musela jsem se na poslední chvíli omluvit z premiéry filmu Rolling Stones, ale bylo mi vážně moc zle. Nakazila jsem se od Viktora a několik dnů jsme s tím oba bojovali,“ svěřila se nám včera Světlana, která má se synem za sebou nepříjemné období spojené i s návaly zvracení.

Zlé jazyky ovšem tvrdí, že se moderátorce možná na premiéru nechtělo kvůli exmanželovi, sportovnímu komentátorovi České televize Robertu Zárubovi (40). Ten se totiž na akci objevil s neznámou ženou. Jeho bývalá manželka možná nechtěla připustit vzájemné setkání, a tak svou účast na akci nakonec zrušila. „O něm jsem vůbec nevěděla, to nebylo kvůli tomu,“ brání se ale Zárubová.

Ona i malý Viktor se už cítí lépe a dovolená, na kterou se chystají možná i s novým přítelem Světlany v srpnu, tak není naštěstí ohrožena!

18.7.2008

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.