Sokolová zvítězila nad Hadašovou! - Přírodní prsa, nebo silikony? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Sokolová zvítězila nad Hadašovou! - Přírodní prsa, nebo silikony?

Kateřina Sokolová - Přírodní
Kateřina Sokolová - Přírodní (Aha! – Martin Hykl)

KARLOVY VARY – Příroda versus plastická chirurgie. I tak by se dala nazvat středeční přehlídka plavek v golfovém areálu na Cihelnách. Polovina z modelek v čele s Hanou Mašlíkovou (24) a Kateřinou Průšovou (24) totiž fixovala pohledy mužů poprsím vylepšeným zručným plastickým chirurgem, zatímco ta druhá prezentovaná například Kateřinou Sokolovou (19) vsadila na své přírodní přednosti.

„To jsou vyhozené peníze,“ glosovali umělé poprsí missky Lucie Hadašové přítomní muži. Ačkoliv si Lucka nedávno nechala udělat umělé čtyřky, její ňadra vypadala oproti ostatním vylepšeným kolegyním značně nesymetricky. „Ani Lucka není spokojená s tím, jak její plastika dopadla,“ prozradila jedna z jejích kolegyň.

Navzdory silikonovým kráskám největší úspěch sklidily modelky, které vsadily na svou přirozenost – Míša Ochotská a Bára Kolářová. Po plavkách pak přišla na řadu kolekce kožených šatů Petra Lakrona, kterému se přezdívá český Cavalli. „To je splněný sadomasochistický sen,“ hodnotil s úsměvem předváděné modely jeden z přítomných golfistů.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.