Moťovský se svezl na Maláčové - Průšová excelovala mezi konkurencí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Moťovský se svezl na Maláčové - Průšová excelovala mezi konkurencí!

Ředitelka České Miss Michaela Maláčová (vpravo) se zrovna moc neusmívala, když měla pózovat s konkurenční Miss ČR Kateřinou Konvalinkou-Průšovovou a návrhářkou Camillou Solomon.
Ředitelka České Miss Michaela Maláčová (vpravo) se zrovna moc neusmívala, když měla pózovat s konkurenční Miss ČR Kateřinou Konvalinkou-Průšovovou a návrhářkou Camillou Solomon.  (Aha! – David Kundrát)

KARLOVY VARY – „A mám to zadarmo!“ poškleboval se v pondělí večer Jan Moťovský (38), majitel Miss ČR, ředitelce České Miss Michaele Maláčové (36), když spatřil na přehlídce České Miss dívku ze své »stáje« Kateřinu KonvalinkuPrůšovou (24). Ta totiž ve vlastních svatebních šatech zazářila jako největší hvězda módní přehlídky konkurenční České Miss!

„Já snad půjdu Míše osobně poděkovat, že takovou dobu připravovala přehlídku České Miss a poslední model pak předvede Miss ČR – naše Katka. Co je však nejlepší, je ta skutečnost, že mě to vůbec nic nestálo,“ liboval si Moťovský. Holky Michaely Maláčové předváděly na večírku Audi nádherné šaty Camilly Solomon. Obličej Moťovského se rozzářil až v okamžiku, kdy se na molu zjevila Kateřina Konvalinka-Průšová. A nutno po dotknout, že Maláčová se na společné fotce s Průšovou moc neusmívala. Boj mezi Českou Miss a Miss ČR trvá pořád a zřejmě ještě tak brzy neskončí. „Já jí to nikdy neprodám, tím jsem si jistý,“ řekl deníku Aha! Moťovský, který dorazil na párty se svou manželkou. „Děti nám hlídá babička, chůvu nemáme, manželka to musí zvládat sama,“ dodal majitel Miss ČR.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.