Karel Gott a František Janeček - Společně na svatbě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Karel Gott a František Janeček - Společně na svatbě!

Novomanželé Jaroslav Topercer a Petra Gracíková.
Novomanželé Jaroslav Topercer a Petra Gracíková. (Aha! – Martin Hykl)

PRAHA – Šedá eminence českého showbyznysu Jaroslav Topercer se podruhé oženil! Ředitel produkce společnosti GOJA si v pražském hotelu Elizza vzal kolegyni Petru Gracíkovou, která se v GOJA stará o ekonomické záležitosti.

Šedá eminence českého showbyznysu Jaroslav Topercer se podruhé oženil! Ředitel produkce společnosti GOJA si v pražském hotelu Elizza vzal kolegyni Petru Gracíkovou, která se v GOJA stará o ekonomické záležitosti.

Obřad, který se konal v kruhu pár nejbližších přátel, málem překazila svědkyně nevěsty a exmanželka zpěváka Petra Jandy Martina Jandová. „Ukradli mi na pedikúře těsně před obřadem kabelku i s občankou, ještě že mám platný cestovní pas,“ vyprávěla příhodu Jandová. To svědek ženicha, rocker Aleš Brichta, je skoro profesionál. „Svědčím na svatbě už snad podeváté a z těch manželství, co jsem odsvědčil, se ještě žádné nerozvedlo!“ vyzdvihl Brichta své kvality svědka.

Gratulovat ke sňatku jim přišli zpěvák Karel Gott (68), který si sám nedávno prožil svatbu na vlastní kůži, a František Janeček (61). Ten se do »chomoutu« příliš nežene. Přítelkyni Terezu nechal i s dcerou Emily pro jistotu v rezidenci na Floridě.

Karel Gott: Další svatba!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.