Lucie Borhyová - Skončí na Nově definitivně? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Lucie Borhyová - Skončí na Nově definitivně?

Lucie Borhyová je ve čtvrtém měsíci těhotenství. A už jí pěkně roste bříško...
Lucie Borhyová je ve čtvrtém měsíci těhotenství. A už jí pěkně roste bříško... (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Moderátorka hlavního zpravodajství televize Nova Lucie Borhyová (30) porodí na konci roku svého prvního potomka. Otcem je podle všeho Řek Niko, se kterým se Borhyová seznámila při focení kalendáře. Vytížená moderátorka si ale zatím od pracovního nasazení odpočinout nehodlá. Vrátí se na televizní obrazovky i po porodu?

Moderátorka hlavního zpravodajství televize Nova Lucie Borhyová (30) porodí na konci roku svého prvního potomka. Otcem je podle všeho Řek Niko, se kterým se Borhyová seznámila při focení kalendáře. Vytížená moderátorka si ale zatím od pracovního nasazení odpočinout nehodlá. Vrátí se na televizní obrazovky i po porodu?

Těhotná moderátorka zatím ze svého pracovního nasazení nehodlá slevit, přiznala zatím jen drobné úpravy ze svého cvičebního programu v posilovně. „Na ranní nevolnosti netrpím, takže kromě toho, že jsem upravila svůj program v posilovně a cvičím o něco méně než dřív, se nic nezměnilo,“ říká šťastná nastávající maminka.

Termín odchodu Borhyové z televizních obrazovek je ale zatím obestřen tajemstvím, stejně tak jako kdo usedne do moderátorského křesla místo ní.

„Datum odchodu Lucie z televizních obrazovek zatím nikdo nezná, je na to ještě dost času. Cítí se výborně a my budeme respektovat její přání, že chce vysílat do poslední chvíle, kdy to půjde, a pak se zase na obrazovky co nejdřív vrátit,“ uvedla Veronika Šmítková, mluvčí TV Nova. O místo tedy Borhyová zřejmě nepřijde. Kdo ji ale v období kolem porodu nahradí nechce Nova odtajnit. „Je předčasné tohle řešit. Až situace nastane, nějak se s tím vypořádáme, ale momentálně vám k tomu opravdu nemůžu nic říct,“ uzavřela Šmítková.

Borhyová je moderátorkou zpravodajství od roku 1999, mimo to ji mohli diváci vidět vloni v taneční soutěži Bailando, tančím pro tebe, kde se spekulovalo o jejím románku s tanečním partnerem Petrem Pikem.

Co prozradila o těhotenství?

Bylo těhotenství plánované?
„Ano, bylo.“

Jak se bude miminko jmenovat?
„Máme vymyšlené jméno pro holčičku, ale kamarádka mi říkala že se to podle jejích zkušeností ještě několikrát změní. Pro chlapečka jméno zatím nemáme, ale intenzivně na tom pracujeme.“

Co říká na těhotenství přítel Niko a jejich rodiny?
„Niko měl velkou radost a naši nejbližší se těší stejně jako my.“

Jak si bude hlídat postavu?
„Chci si těhotenství hlavně užívat, takže budu jíst naprosto vše, na co budu mít chuť.“

Chce se vrátit na obrazovku?
„Ráda bych zůstala v práci co nejdéle a stejně tak bych se chtěla co nejdříve vrátit, i když člověk nikdy neví, co mu život nachystá.“

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.