Novomanželé Bára Basiková & Petr Polák - Šetřili na pohoštění! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Novomanželé Bára Basiková & Petr Polák - Šetřili na pohoštění!

Na svatbu bylo pozváno jen okolo dvaceti hostů. Báře to v bílých šatech moc slušelo.
Na svatbu bylo pozváno jen okolo dvaceti hostů. Báře to v bílých šatech moc slušelo. (Aha! – David Kundrát, Martin Hyk)

KONICE – Jak probíhal včerejší svatební den Báry Basikové (45) a Petra Poláka (31)? Deník Aha! byl u toho a nyní vám přináší exkluzivní svědectví. Více než dvacítka svatebčanů, mezi nimiž byl i muzikant David Kraus, herec Jan Dolanský s manželkou či muzikant Michal Pavlíček, se sešla okolo desáté hodiny v domě ženicha v Konicích na Prostějovsku.

Nechyběla ani dvojčata z prvního manželství Basikové, patnáctileté dcery Anička a Maruška. A že se »dámy« na slavnostní den vyparádily. Jedna dorazila v červených a druhá v černých šatech, které holkám dokonale padly. A na obřadu nechyběl ani jejich pes.

V Konicích na hosty čekalo jen malé pohoštění. „No jo, od tý doby, co sem jezdí Basiková, dělají hogo fogo, a přitom tady skoro nic nemají. Tady jsou svatby vždycky se spoustou koláčků a pohoštěním,“ řekla jedna ze sousedek.

Novomanžel Polák kouřil jednu cigaretu za druhou, dal si několik panáků s nejbližšími přáteli a zmizel v domě za nevěstou.

Mezitím byl přistaven spoře ozdobený autobus, který svatebčany v jedenáct hodin odvezl na nedaleký hrad Bouzov, kde se téměř hodinový obřad konal.

Svatbu hlídala po celou dobu najatá ochranka a nepustila nikoho k nevěstě a ženichovi ani na krok. Uvnitř hradu dokonce zůstala uvězněna i skupinka turistů. Po půl druhé zazněla rána z děla, která obřad zakončila, a chvíli na to vyšel oddávající starosta Bouzova. I on se ale zapřel. Na přímou otázku, zda je starostou Bouzova a zda pár oddával, odpověděl: „Ne, já nejsem starosta a nesmím vám nic říct.“ Jistý obyvatel, který postával opodál, ale identitu starosty potvrdil.

Pak se už čerství novomanželé vydali do nedalekého Kozova, kde byla připravená svatební hostina. Veselice se konala venku na zahrádce. V hospodě Vláškův grunt došlo i na tradiční zvyky, jako je rozbíjení talíře. Svatební hosté na místě i přespali. V hospodě totiž měli zamluvený nocleh, který jim samozřejmě zařídili novomanželé.

Basiková i nadále popírá, že by byla těhotná, a tvrdí, že pouze přibrala.

Kdo také přišel:

Lhala o svatbě - Den předem vše popřela

PRAHA – Prolhaná zpěvačka! Bára Basiková ze všech sil zapírala svůj sňatek. Když se ji snažila ještě ve středu odpoledne redakce Aha! kontaktovat, aby se k chystané svatbě vyjádřila, nebyla k zastižení. Nakonec nechala vzít svůj mobilní telefon svou přítelkyní, která nám bezostyšně lhala. „Svatba? Cože? Kdo vám to nakecal. Hele, Báro, slyšíš to? To je blbost, viď...,“ pokřikovala kamarádka na zpěvačku, která se jen smála.

I poté, co deník Aha! přítelkyni Basikové sdělil, že informace je ověřená, žena stále na své verzi trvala. „Jsme v Německu, fotíme tady obal na novou desku a vrátíme se až v sobotu, nejspíš si z vás někdo vystřelil,“ lhala bez uzardění. Nám se však i přesto podařilo vypátrat, kde si zpěvačka s mladým producentem řekla své »ANO«.

Rozzlobení turisté, kteří kvůli obřadu zůstali uvězněni na hradě: Vdává se Basiková? No a co má být...

BOUZOV – Hrad Bouzov se stal ve čtvrtek v poledne nedobytnou pevností! Nikdo se nedostal ani dovnitř, a dokonce ani ven. Hrad neobléhala armáda, ale svatebčané a novomanželé Bára Basiková a Petr Polák. Když se například turisté domáhali vstupu na nádvoří hradu, kastelánka na ně vztekle křikla: „Dovnitř nemůžete!“ hulákala a zabouchla bránu

Jaké bylo překvapení, když se po necelých patnácti minutách brána otevřela a vychrlila místo svatebčanů otrávené a rozzlobené turisty. „Šli jsme sem na prohlídku, normálně nás vzali, ale vůbec nic jsme z toho neměli. Proletěli jsme hrad raz dva a nakonec nás zavřeli na déle než dvacet minut do zbrojnice. Byl tam příšerný vzduch, málem jsem omdlel,“ líčil své zážitky jeden z uvězněných návštěvníku hradu. „No a co, že se vdává Basiková, to mě opravdu vůbec nezajímá, tak nás sem neměli brát. Je zázrak, že to tady s nikým nepraštilo,“ rozčiloval se další pán ze skupiny, který si za pokaženou prohlídku hradu zaplatil.

4.7.2008

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.