Odvázaná párty na Smíchově - Dominika Mesárošová: Neuhlídala prsa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Odvázaná párty na Smíchově - Dominika Mesárošová: Neuhlídala prsa!

Dominika Mesárošová neukázala jen bradavky, z šatů jí vykouklo rovnou celé ňadro.
Dominika Mesárošová neukázala jen bradavky, z šatů jí vykouklo rovnou celé ňadro. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Neposlušná ňadra! Havajskou párty na Smíchovské pláži pojala playmate Dominika Mesárošová (22) podobně jako havajské ženy. Stejně jako ony rády ukazují svá prsa zakrytá jen kvítky orchidejí, ani ona se nebála ukázat ňadra. A to doslova a do písmene. Vidět totiž bylo mnohem víc než jen bradavky. Dominika se tomu však jen smála.

Neposlušná ňadra! Havajskou párty na Smíchovské pláži pojala playmate Dominika Mesárošová (22) podobně jako havajské ženy. Stejně jako ony rády ukazují svá prsa zakrytá jen kvítky orchidejí, ani ona se nebála ukázat ňadra. A to doslova a do písmene. Vidět totiž bylo mnohem víc než jen bradavky. Dominika se tomu však jen smála.

To Miss ČR 2007 Kateřina Sokolová si na svůj dekolt dávala dobrý pozor, nahlédnout možná mohl jen muž, se kterým postávala u baru. Společně byli přistiženi už potřetí. Vždy však tvrdí, že jde jen o kamaráda. Na otvírací párty Smíchovské pláže se však od sebe nehnuli – a tak to je vždycky. Katka asi moc dobře ví, že majitel firmy se značkovými džínsy je dobrá partie. „Ne, to je jen kamarád,“ řekla nedávno deníku Aha! Sokolová. Kamarádský vztah už však možná přerostl v něco víc. Vždy totiž na sebe hledí jako milenci.

Eva Aichmajerová na pláži nevzplanula touhou k žádnému muži, ale k jachtám. A to tak moc, že si musela jednu i otestovat. Za kormidlo však nebyla puštěna. „To by asi nedopadlo dobře,“ smála se Aichmajerová.

29.6.2008

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.