Svatba Průšové: Vše o jejích šatech | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Svatba Průšové: Vše o jejích šatech

Svatba Kateřiny Průšové byla nejen romantická, ale také pěkně drahá.
Svatba Kateřiny Průšové byla nejen romantická, ale také pěkně drahá. (Aha! – Marek Pátek)

MCELY – Modelka Katka Průšová (24) ví, co jí sluší! Diamanty, krajka a drahé šperky! A její sobotní svatba na zámku Mcely, na kterou byl deník Aha! přizván jako jediné české noviny, to jen potvrzovala!


Krajka, zlato, perly...

O svém velkém dni chtěla být Katka dokonalá, a tak se nezdráhala dát za přepychovou róbu velké peníze. Cena šatů se pohybovala kolem 50 tisíc korun, a to bez půjčených šperků.

Katce s garderobou pomáhala návrhářka Ca-milla Solomon. Celé šaty byly z paličkované krajky, vyšívané drahými klenoty od Swarovského a doplněné čelenkou z bílého zlata. Aby toho nebylo málo, balerínky, v nichž Katka vykročila na cestu manželstvím, byly posázené perlami. „Nechtěla jsem být zbytečně načančaná. Šaty byly podstatně jednodušší a v jednoduchosti je krása,“ svěřila se modelka.Radost ze svatby Katce zkazily jen pomluvy o kruté předmanželské smlouvě, kterou měla údajně před svatbou podepsat. Ale jak se mladá paní Aha! svěřila, žádná smlouva neexistuje. S podnikatelem Vladimírem Konvalinkou (29) prý do svazku vstoupili bez podobných dohod.

Fotografie a podrobnosti ze svatby i následného večírku čtěte zde!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.