Rock´n´rollový večírek celebrit v Turecku - »Bohdalka« trsala jako o život! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Rock´n´rollový večírek celebrit v Turecku - »Bohdalka« trsala jako o život!

Jiřina Bohdalová to na parketu pořádně rozjela. A rock n‘ roll jí jde znamenitě!
Jiřina Bohdalová to na parketu pořádně rozjela. A rock n‘ roll jí jde znamenitě! (Aha! – David Kundrát)

BELEK – Turecká riviéra a české celebrity žijí i radostnějšími událostmi, než jsou alkoholické eskapády Romana Skameneho (54). Tenisový turnaj celebrit už zná některé vítěze, na jejichž počest se konal na místní diskotéce večírek! Do tance v rytmu rock´n´rollu se vrhla třeba Jiřina Bohdalová (77), kterou vyzval manžel Kateřiny Hrachovcové, veterinář Jan Herčík.

Krampol nechal v taxíku slipy!

A kdo řádil ještě víc? A proč si Jiří Kramol v taxíku zapomněl spodní prádlo?

Zatímco Herčík byl zvolen nejsympatičtějším tenistou, nejelegantnějším se stal Josef Dvořák. Za něj ale přebrala cenu manželka Jája, Pepa byl totiž na toaletě. „Prostě jsi to pro….,“ vítal ho po návratu moderátor večera Alexander Hemala. „To by se mně ani Karlu Štědrému stát nemohlo, my už máme prostatu vyoperovanou,“ žertoval Saša. „Já myslel, že mě budou vyhlašovat až na konci, na stupních vítězů,“ omlouval se Dvořák. Na tu však dosáhl sám organizátor turnaje, plastový magnát František Vondráček.

A pak už se jen slavilo, zpívalo a tancovalo. Největší úspěch u tančících kamarádů měl Pavel Sedláček, při jehož rock´n´rollu se na parketu odvázala nejen Jiřina Bohdalová, ale i Dvořák s manželkou, Milan Drobný se snoubenkou Helenou či Jiří Krampol se ženou Hankou. Právě Krampol pak druhý den zajel na místní trhy, aby si koupil pár doplňků do svého šatníku. Bůh ví, jestli to bylo ještě únavou z předešlé noci, ale svoje zbrusu nové koupené jégrovky si dlouho neužil. Tašku s nimi totiž zapomněl v jednom z taxíků…

Co se v Turecku ještě stalo? Čtěte už v zítřejším Aha!

3.6.2008

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.