Molavcová bude strašit! Dočkáme se o Vánocích! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Molavcová bude strašit! Dočkáme se o Vánocích!

Jitka Molavcová bude legračně strašit coby Bílá paní, Václav Vydra zase jako duch jejího milého.
Jitka Molavcová bude legračně strašit coby Bílá paní, Václav Vydra zase jako duch jejího milého. (Česká televize)

PRAHA – Jitka Molavcová (58) jako Bílá paní Slavěna, Václav Vydra coby duch středověkého malíře a k tomu vystrašená kuchařka Fanynka v podání Marthy Issové (27) a loupežník Pavel Liška (36)!

Jitka Molavcová (58) jako Bílá paní Slavěna, Václav Vydra coby duch středověkého malíře a k tomu vystrašená kuchařka Fanynka v podání Marthy Issové (27) a loupežník Pavel Liška (36)!

Takovýhle herecký mix se objeví o Vánocích na obrazovkách České televize, pro niž komediální pohádku o hradních strašidlech, nebezpečných loupežnících a odvážné Fanynce natočil režisér Martin Dolenský. A jak pohádka začíná? Je noc a venku zuří taková bouřka, že Bílá paní Slavěna místo strašení hraje hezky v teple pexeso. Poklidný večer přeruší bouchání na hradní bránu a volání o pomoc. Je to kuchařka Fanynka, kterou pronásledují loupežníci. Bílé paní se jí zželí a poskytne jí přístřeší, stravu a také patřičné vychování...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.