U Janečka a Mátlové v Miami... Tak tohle je naše Emilly! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

U Janečka a Mátlové v Miami... Tak tohle je naše Emilly!

U tatínka Františka Janečka se Emilly moc líbilo. Krásná Tereza Mátlová má z obou velkou radost...
U tatínka Františka Janečka se Emilly moc líbilo. Krásná Tereza Mátlová má z obou velkou radost...

FLORIDA – Zpěvák Pavel Vítek (44) a jeho partner Janis Sidovský (39) vyrazili na Floridu za Františkem Janečkem (61) a jeho rodinou.


Známému producentovi a zpěvačce Tereze Mátlové (31) se totiž před třemi měsíci v USA narodila dcera Emilly, kterou chlapci zatoužili poznat. A Janeček se jim představil jako parádní otec!

V jeho náručí malá Emilly spokojeně předla jako koťátko. A Janeček se samozřejmě postaral i o ubytování Janise s Pavlem – hostil je ve svém apartmá v Miami, které se nachází v milionářské rezidenční čtvrti. „Je tam přímý výhled na oceán a 350 slunečných dnů v roce, což je skoro neuvěřitelné,“ pochvalovali si návštěvu oba.

Pavel s Janisem se na Floridě zastavili cestou z New Yorku, kde navštívili koncert Divas Live, podle kterého Janis Sidovský v Česku produkuje svou show Královny popu. Na Floridě pak pobyli 3 dny. „Tereza s Františkem jsou moc pohostinní a ukázali nám skoro celé Miami,“ říká Vítek. „Zůstali bychom u nich déle, ale museli jsme zpátky do Prahy. V sobotu jsme totiž poprvé v Praze v kině Oko uvedli náš dokument S důvěrou a láskou, který měl premiéru právě v New Yorku,“ dodává Janis.


Autor: (kre)
Foto ara

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.