Vendula Svobodová: Strach o Kubíka! Hrozí mu únos?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vendula Svobodová: Strach o Kubíka! Hrozí mu únos?!

PRAHA – Vendula Svobodová (36), nejbohatší česká vdova, se bojí únosu! Už čtrnáctý den se totiž pohřešuje malý Jakub Šimánek (9) z Havlíčkova Brodu, jehož andělská tvářička je až neuvěřitelně podobná právě obličeji malého Jakuba (2,5), syna Venduly!


> I on se jmenuje Jakub!
> Před 14 dny se ztratil!
> A ta neuvěřitelná podoba!

A ona teď přiznává, že trne hrůzou, že se i její ani ne tříletý Kubík octne ve spárech zvrhlého násilníka! „Kubík je jediné, co mám. Je pro mě ze všeho nejdůležitější,“ prohlašuje stále dokola Vendula. Dobře ví, o čem mluví. Před lety jí v náručí umřela na leukémii její dcerka Klárka (†4,5). Loni se zastřelil její manžel hudební skladatel, Karel Svoboda (†68). A letos přišla o tatínka. Malý Jakub začal navíc před nedávnem chodit do školky. Riziko, že se z ničeho nic ztratí, je tak mnohem větší.

Případ ztraceného 9letého chlapce z Havlíčkova Brodu Vendulu naprosto vyděsil. V neděli 4. května si odešel malý školák hrát do parku a z něj pak beze stopy zmizel. A policie pracuje i s vyšetřovací verzí, že byl syn generála NATO Hynka Blaška unesen kvůli výkupnému. A stejné věci se bojí i Vendula Svobodová. „Když se napíše, že jsem zdědila 200 milionů, nikdo si neuvědomuje, že to může vést třeba až k únosu mého dítěte. To je pro každou mámu nejčernější noční můra,“ říká Vendula.

Její malý Jakub má navíc nejen stejné křestní jméno jako unesený školák z Havlíčkova Brodu, ale je mu také až nápadně podobný. Stejné oči, stejně blonďaté vlasy, stejný účes, stejné rysy v obličeji. Až z toho mrazí…!

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete


Více o případu Jakuba z Havlíčkova Brodu čtěte zde!


Autor: (kre, kpi)
Foto Aha! – Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.