Martin Hranáč: Pro popularitu cokoliv! Vzpomínáte? Ve VyVolených si hrál na »mamku« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Martin Hranáč: Pro popularitu cokoliv! Vzpomínáte? Ve VyVolených si hrál na »mamku«

Martin Hranáč je pro popularitu ochoten udělat v podstatě cokoliv.
Martin Hranáč je pro popularitu ochoten udělat v podstatě cokoliv.

PRAHA – Zpěvák a »mamka« z druhé řady »primácké« reality show VyVolení Martin Hranáč (21) je nejspíš jen krok od blázince! Tolik mu chybí ztracená popularita, že si o sobě vymyslel historku, ve které je popisován jako šílený agresivní násilník, a nechal ji anonymně uveřejnit na internetu.

„Martin je rád, když se vše točí kolem něj. Je schopný se na tebe usmívat, bavit se s tebou, a když to nečekáš, je schopný ti praštit hlavou o dlaždice a ještě tě pak naoko litovat,“ píše se v článku na serveru Pindíci.cz.

Hranáče prozrazení jeho snahy o proslavení se za každou cenu notně vyděsilo. „O tom prosím nepište! Šlo o legraci, chtěl jsem udělat něco vostrýho,“ prosil Hranáč, který se nikdy netajil tím, že pro popularitu udělá cokoliv.

I když o sobě v soutěži několikrát prohlašoval, že práce mu nevoní, už rok je zaměstnaný ve firmě s relaxačními křesly a polštáři. „Jsem vedoucí distribuce, a tak chodím do práce až na jedenáctou. A i jinak se mám skvěle. Můj nový ruský přítel mi před pár dny daroval mercedes. Je mu třicet, takže mám konečně chlapa, a ne žádnou nicku,“ pýří se Hranáč.

Hranáčovy největší průšvihy

  1. Kliknutím zvětšeteLež o Tonym
    Celý rok po konci VyVolených bezostyšně prohlašoval, že mu vítěz Tony Jalovec odmítl dát slíbený podíl z výhry. V přímém přenosu při vysílání třetí řady se na nátlak Jalovce přiznal, že nemluvil pravdu.
  2. Pracháči z Ruska
    Martin prožil několik románků s bohatými ruskými milenci. Hranáč je ale kvůli penězům schopný zahodit i sexualitu. Koketoval totiž i s movitou ruskou dámou a na ruské seznamce měl před rokem nabídku kvalitního sexu pro muže i ženy…
  3. Kliknutím zvětšeteBěh na Adama
    Krátce po soutěži za hojné účasti novinářů pobíhal nahý po pražském náměstí Míru. Bylo třeba oživit skomírající popularitu.

Autor: DAVID ZÁPAL
Foto Aha! – Marek Pátek, Dalibor Puchta, TV Prima

22.4.2008


Martin Hranáč - Jak blázen

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.