»Opilec« Kratina: Třásl se na Thálie | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

»Opilec« Kratina: Třásl se na Thálie

Vladimír Kratina
Vladimír Kratina  (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl)

PRAHA – Za nepřekonatelnou opileckou etudu byl herec Vladimír Kratina nominován na cenu Thálie, jež se udílí už jubilejních patnáct let. A že se herec na cenu třásl.

Za nepřekonatelnou opileckou etudu byl herec Vladimír Kratina nominován na cenu Thálie, jež se udílí už jubilejních patnáct let. A že se herec na cenu třásl.

Do Národního divadla, odkud se vysílal přímý přenos v České televizi, se včera večer sešly desítky nominovaných herců, kteří čekali, jestli právě jejich výkony oslnily porotu natolik, aby si mohli převzít tak cennou hereckou trofej. Simona Stašová, Alena Sasínová-Polarczyk a Helena Dvořáková byly nominovány v kategorii Činohra. Jitka Čvančarová byla dokonce nominovaná rovnou ve dvou kategoriích, excelovala v muzikálu i v činohře. A byla na to patřičně pyšná. „Jsem jako jediná po patnácti letech nominovaná ve dvou kategoriích,“ chlubila se Čvančarová

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.