Iveta Bartošová: Z »gyndy« rovnou pro Artura! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Iveta Bartošová: Z »gyndy« rovnou pro Artura!

Artur dostal od mámy velikonoční vajíčka, která mu koupila na benzinové pumpě.
Artur dostal od mámy velikonoční vajíčka, která mu koupila na benzinové pumpě. (Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl, David Kundrát)

PRAHA – Iveta Bartošová (41) prožila náročný den, na jeho konci ale konečně sevřela v náruči svého syna Artura (11)! Den začal v 10.30 ve fitnesscentru v centru Prahy, následovala cesta na gynekologickou kliniku v Hloubětíně, kde zpěvačka strávila hodinu, a pak rovnou do Apolinářské ulice!

Iveta Bartošová (41) prožila náročný den, na jeho konci ale konečně sevřela v náruči svého syna Artura (11)! Den začal v 10.30 ve fitnesscentru v centru Prahy, následovala cesta na gynekologickou kliniku v Hloubětíně, kde zpěvačka strávila hodinu, a pak rovnou do Apolinářské ulice! Tam Artík bydlí se svým otcem Ladislavem Štaidlem (62), který ho má v opatrování. Kam Iveta s malým zmizela? A na jak dlouho?

Den Iveta začala v 10.30 hodin v jedné z pražských posiloven, kde pracně shazuje svá nabraná kila. „Už mám dole šest kilo,“ pochlubila se s tím, že ve cvičení hodlá pokračovat, dokud nebude opět štíhlá jako proutek. Po hodině námahy v půl dvanácté posilovnu opustila, předtím ale s kamarádkou naložila do auta speciální výživu, kterou si v posilovně zakoupila. Pak společně odjeli do Hloubětína na jednu gynekologickou kliniku. Tam Iveta pobyla asi hodinu. „Byla to běžná prohlídka,“ tvrdí Iveta. Není však bez zajímavosti, že na této klinice jsou specialisté na umělé oplodnění...

Po skončení prohlídky kamarádka odpoledne Ivetu vrátila před posilovnu k jejímu autu, předtím si ale spolu vypily kávu. Odtud už zpěvačka zamířila do Apolinářské ulice, kde si u Ladislava Štaidla a jeho přítelkyně Míši vyzvedla Artíka. Ten si dolů k mamince přinesl i batůžek, ze čehož bylo zřejmé, že se chystá strávit s maminkou noc u ní doma v Uhříněvsi. Cestou tam se ještě stavili na benzinové pumpě na Jižním městě, kde zpěvačka synovi koupila pár velikonočních vajíček. A pak už rychle domů, aby si spolu užili pár hodin soukromí, než bude Artík muset ráno do školy...

Tají liposukci?

Tají Iveta Bartošová (41) liposukci? Tak tato otázka vrtala hlavou všem hostům na včerejší prezentaci kosmetické značky Inversion, kam kontroverzní zpěvačka překvapivě dorazila. Z jejích těsných kalhot totiž vykukovaly stahovací kalhotky, které se běžně nosí po zeštíhlovacím operačním zákroku, kdy vám lékaři kanylami odsají tuk například ze stehen, zadku nebo faldy na bocích.

„Nic v tom nehledejte, jsou to jen punčocháče. S Ivetou teď trávím čtyřiadvacet hodin a můžu říct, že je ve skvělé formě. Žádný alkohol, žádné prášky. Denně cvičí, zpívá a pilně se připravuje na různá vystoupení,“ prozradil deníku Aha! její kamarád Jiří Pomeje, který se jí rozhodl v této kritické době pomoci. A jeho soucit s Ivetou byl viditelný na první pohled. Po celou dobu na zpěvačku dohlížel a nakonec s ní včera v poledne odjel do Písku, kde je čekal další trénink.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.