Herec Jiří Langmajer: V mozku nemá hormon! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Herec Jiří Langmajer: V mozku nemá hormon!

Herec Jiří Langmajer přiznal, že trpí depresemi a navštěvuje kvůli nim lékaře.
Herec Jiří Langmajer přiznal, že trpí depresemi a navštěvuje kvůli nim lékaře. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Potvrzeno! Zprávu o tom, že hvězda Ordinace v růžové zahradě, herec Jiří Langmajer (42), trpí vážnými depresemi, kterou jako první před časem přinesl deník Aha!, nyní potvrdil sám herec.

Potvrzeno! Zprávu o tom, že hvězda Ordinace v růžové zahradě, herec Jiří Langmajer (42), trpí vážnými depresemi, kterou jako první před časem přinesl deník Aha!, nyní potvrdil sám herec.

„Lékaři mi potvrdili, že mám tendence se propadat sám do sebe a mít deprese,“ řekl Langmajer v rozhovoru pro MF Dnes. „Ukázalo se, že jsem ve velkém deficitu se serotoninem, tedy hormonem, který tělu dodává pocit štěstí. Pocity štěstí se tak u mě dostavují málokdy, i když mi vlastně nic nechybí,“ vysvětlil herec.

Nedostatek serotoninu je velmi vážným problémem a může způsobovat například sebevražedné sklony. Naštěstí se dá léčit některými antidepresivy.

Jak se zdá, tak deprese jsou pro mnohé herce velkým prokletím. Velmi jimi trpěl například Miloš Kopecký, ze současných herců se k nim vedle Langmajera přiznali například Ivan Trojan (42) nebo Marek Vašut (48).

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.