Mládek & Pešák: Oslnili Jožinem Poláky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Mládek & Pešák: Oslnili Jožinem Poláky!

Ivan Mládek (vlevo) a Ivo Pešák
Ivan Mládek (vlevo) a Ivo Pešák (ČTK)

PRAHA – Zpěv Ivana Mládka (66) a především taneční kreace jeho parťáka Ivo Pešáka byly hlavními lákadly miniturné Mládkova Banjo Bandu po Polsku. Naši severní sousedé se zbláznili do Pešákových neurotických pohybů ve třicet let starém videoklipu Mládkova Jožina z bažin, který přes internet shlédlo už přes pět milionu lidí. Statisíce Poláků ho teď napodobují na parketech diskoték.

Zpěv Ivana Mládka (66) a především taneční kreace jeho parťáka Ivo Pešáka byly hlavními lákadly miniturné Mládkova Banjo Bandu po Polsku. Naši severní sousedé se zbláznili do Pešákových neurotických pohybů ve třicet let starém videoklipu Mládkova Jožina z bažin, který přes internet shlédlo už přes pět milionu lidí. Statisíce Poláků ho teď napodobují na parketech diskoték.

I proto se teď stará známá parta z »novácké« Čundrcountry show představila naživo v Opole, Poznani, Varšavě a Kielci, a v březnu je mimo jiné čeká ještě Krakov. Poláci jejich vtípky, gagy a hlavně písničky přijali opravdu bouřlivě a zdá se, že i Mládkovo nové cédéčko »Jožin z bažin w Polsce«, na které nazpíval několik svých hitů i v polštině, má totiž u našich sousedů velký úspěch a brzy bude zlaté!


Video z varšavského koncertu Ivana Mladka:

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.