Exmanželé Krainová a Slezáček: Hádky nabraly na síle! Simona: Jeho hysterické výlevy neřeším! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Exmanželé Krainová a Slezáček: Hádky nabraly na síle! Simona: Jeho hysterické výlevy neřeším!

Hádka mezi exmanžely Simonou Krainovou a Bořkem Slezáčkem zřejmě začala už na narozeninách kadeřnického salonu. Pak už následovaly jen výhružné SMS.
Hádka mezi exmanžely Simonou Krainovou a Bořkem Slezáčkem zřejmě začala už na narozeninách kadeřnického salonu. Pak už následovaly jen výhružné SMS. (Aha! – David Kundrát)

PRAHA – Naprosto vykolejený Bořek Slezáček (39) a zcela klidná Simona Krainová (34). Dříve manželé. A dnes... Skoro na sebe nepromluví! Obsah jejich vzájemných SMS zpráv, které si měli teď v posledních dnech poslat, snad není vůbec publikovatelný.

Naprosto vykolejený Bořek Slezáček (39) a zcela klidná Simona Krainová (34). Dříve manželé. A dnes... Skoro na sebe nepromluví! Obsah jejich vzájemných SMS zpráv, které si měli teď v posledních dnech poslat, snad není vůbec publikovatelný. Oslovení, jimiž se titulují, nejsou rozhodně lichotivá. „Jeho hysterické stavy a výlevy rozhodně nemíním řešit, měl by se dát trochu do pořádku,“ řekla deníku Aha! Krainová, která se jen na pár dnů vrátila do Čech. A Bořek začal okamžitě naléhat!

Rozhodně však nejde o milostné naléhání. „On po mně najednou chtěl nějaké papíry ohledně rozvodu, které prý ztratil. To ale není moje záležitost. To ať si vyřídí sám na matrice, a ne u mě,“ řekla deníku Aha! Simona Krainová, která je ráda, že už s Bořkem nemá nic společného. Teprve hokejista Jiří Hudler je podle ní ten pravý. Úporné naléhání z Bořkovy strany Simonu nebaví. „My už spolu nemáme nic společného, žádné účty, všechno je vyřízené. Takže jestli má nějaký problém, bude si ho muset vyřešit sám. A i kdybych mu chtěla pomoct, všechny papíry ohledně rozvodu mám u asistentky na Slovensku, takže to prostě není možné,“ dodala Krainová.

A nezájem Simony Slezáčkem pěkně zamával na valentýnském plese Sunny Days, který moderoval. Nebyl ve své kůži a hned poté, co si odpracoval dvě hodiny, odjel domů. Dle zákulisních informací prý nemohl rozdýchat právě celodenní naprosto bezvýslednou komunikaci se svou exmanželkou...


Video z vystoupení Bořka Slezáčka:

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.