Ochotská z Pojišťovny štěstí - Už je i zpěvačkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Ochotská z Pojišťovny štěstí - Už je i zpěvačkou!

Míša před časem křtila kalendář se svými sexy fotkami.
Míša před časem křtila kalendář se svými sexy fotkami. (Miroslav Plešek)

PRAHA – Hvězda Pojišťovny štěstí Michaela Ochotská (23) zpívá! A za sebou má i natáčení prvního profesionálního snímku – duetu s Davide Mattiolim (39). „Nazpívali jsme písničku Vivo per lei, kterou v originálu zpívá Andrea Bocelli a Giorgia,“ řekl Aha! Mattioli s tím, že si Míšu sám vybral.

„Mám rád blondýnky a ona je víc než krásná blondýna,“ rozplýval se charizmatický Ital, který žije už řadu let v Liberci a zazářil především jako třetina formace DaMiChi s Michalem Davidem.

„Míša je krásná, hraje dobře, stejně dobře i zpívá. Na Pojišťovnu jsem se koukal jen kvůli ní. Když jsme se potkali a já zjistil, že i báječně zpívá, bylo jasné, že něco natočíme. Náš duet vyjde na mém novém albu, které chci letos vydat,“ rozpovídal se Davide. „Spolupráce byla báječná. Těším se, že bude pokračovat a že si spolu ještě zazpíváme,“ dodala se smíchem Michaela Ochotská.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.