Československý bál 2008 v pražském Obecním domě: Peštová zahanbila Slovenky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Československý bál 2008 v pražském Obecním domě: Peštová zahanbila Slovenky

Daniela Peštová, která chce další dítě, okouzlila éterickým zjevem...
Daniela Peštová, která chce další dítě, okouzlila éterickým zjevem... (Aha! – Martin Přibyl)

PRAHA – Obecní dům se otřásl v základech nájezdem slovenských osobností! Ty totiž na Československém bále 2008 zvysoka převažovaly nad těmi českými, a to nejen počtem, ale i leskem garderoby!

Slovenky Anna Šišková, bývalá manželka Libora Boučka Marianna Ďurianová, manželka českého premiéra Paroubka Petra i producentka Deanna Horvátová, ty všechny vyrazily na bál v nákladných róbách, zatímco jejich české »sokyně« ples pojaly o poznání skromněji. K vítězství nám naštěstí stačilo jediné želízko – českou módní pověst zachránila topmodelka Daniela Peštová (35)!

Slováci ale převažovali i na pódiu. Zazpívali Meky Žbirka, Gabriela Beňačková, Peter Nagy či Sisa Sklovská, která si pro tu příležitost nechala vyrobit kolekci šperků až v Los Angeles. Z Čechů se bálu zúčastnili kromě moderátora Jana Čenského například sourozenci Jana a Martin Štěpánkovi.

4.2.2008

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.