Miss ČR Kateřina Sokolová hubne: Nafotí se do Playboye! A zadarmo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Miss ČR Kateřina Sokolová hubne: Nafotí se do Playboye! A zadarmo!

Miss ČR Kateřina Sokolová se může nechat nafotit maximálně v plavkách nebo ve spodním prádle. Odhalená prsa nebo i něco víc by ji mohla stát korunku a určitě by nastal i soudní spor s šéfem soutěže Milošem Zapletalem, který se takhl
Miss ČR Kateřina Sokolová se může nechat nafotit maximálně v plavkách nebo ve spodním prádle. Odhalená prsa nebo i něco víc by ji mohla stát korunku a určitě by nastal i soudní spor s šéfem soutěže Milošem Zapletalem, který se takhl (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Po herečce Nikol Štíbrové (20) si časopis Playboy vybral další krásku na titulní stranu – Miss ČR Kateřinu Sokolovou (18). A pánský časopis opět ušetří! Sokolová stejně jako Štíbrová nedostane za focení ani korunu.

Po herečce Nikol Štíbrové (20) si časopis Playboy vybral další krásku na titulní stranu – Miss ČR Kateřinu Sokolovou (18). A pánský časopis opět ušetří! Sokolová stejně jako Štíbrová nedostane za focení ani korunu.

„Nebude to za peníze,“ potvrdila deníku Aha! Sokolová, která by se měla objevit v dubnovém čísle. Už teď je jasné, že se rozhodně nebude fotit nahá. Pravidla soutěže krásy Miss ČR to totiž striktně zakazují. „Půjdu klidně do spodního prádla, ale nesmí být nic vidět, tak zněla jasná domluva,“ prozradila Kateřina, která teď musí okamžitě začít shazovat nadbytečná kila. „Playboy nepožadoval, abych zhubla, dělám to hlavně kvůli sobě a kvůli dalším pracovním nabídkám,“ vysvětlila Sokolová, která bude mít v časopisu dokonce dva druhy fotek – jedny klasické ateliérové a druhé v rubrice cestování, které se budou fotit v Římě.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.