Agáta má další PLASTIKU: Botox jí vyhladil obličej! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Agáta má další PLASTIKU: Botox jí vyhladil obličej!

Agáta Hanychová miluje plastické operace. Nejprve si nechala zpevnit poprsí, pak zvětšit rty a teď si botoxem dala vyhladit vrásky.
Agáta Hanychová miluje plastické operace. Nejprve si nechala zpevnit poprsí, pak zvětšit rty a teď si botoxem dala vyhladit vrásky. (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Další plastika! Ačkoliv je modelce Agátě Hanychové teprve 22 let, má za sebou více plastických operací než většina padesátnic. Teď si dokonce nechala do obličeje napíchat botox, který jí vyhladil vrásky.

Další plastika! Ačkoliv je modelce Agátě Hanychové teprve 22 let, má za sebou více plastických operací než většina padesátnic. Teď si dokonce nechala do obličeje napíchat botox, který jí vyhladil vrásky. „Je to tak. Žádné vrásky se mi teď nedělají, ani když se mračím,“ nechala se slyšet Agáta.

Celkově se tak v jejím případě jedná už o třetí zákrok plastických chirurgů. Nejprve podstoupila zpevnění poprsí, pak si zase nechala zvětšit rty, do kterých jí napíchali kyselinu hyaluronovou. Kvůli tomu dokonce riskovala i vztah se svým přítelem Markem Šíšou, který s plastikou nesouhlasil. „Byl na mě naštvaný, odmítl se mnou jít na pár akcí, ale už je to dobrý,“ tvrdí modelka.

Pro lásku k umělým vylepšením zevnějšku se dcera Veroniky Žilkové stává také terčem kritiky. „Agáta je pro mnoho holek vzorem a určitě není správné, aby si osmnáctiletá krásná holka nechala dělat plastiku jenom proto, že to viděla u Agáty,“ kroutí nad tím hlavou jeden z dětských psychologů.

Vyhlazování vrásek botoxem

Botox je látka bílkovinné povahy, vyprodukovaná a přečištěná, získaná z bakterie Clostridium botulinum. Po vstříknutí botoxu jsou mimické svaly vyřazené z provozu. Nevznikají tak aktivní vrásky. Efekt nastupuje už během tří dnů. Botoxová injekce působí maximálně půl roku.

Zmlátil ji Hudler!

Hokejista Detroit Wings Jiří Hudler (24), s kterým Agáta Hanychová (22) chodila dva roky, asi nebyl nejlepší chlap jejího života, jak občas tvrdí! Při včerejší internetové debatě se čtenáři portálu Super.cz totiž na otázku, zda je pravda, že ji hokejový útočník zmlátil před Besedním domem ve Vsetíně, Agáta lakonicky přiznala: „Není šprochu, aby na něm nebylo pravdy trochu.“ Pokud Hanychová napsala pravdu, lze jen doufat, že Hudler sem tam nenafackuje i své současné partnerce, modelce Simoně Krainové (34)…


Jak Agátu napálili falešní reportéři:

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.