Karel Gott: O čem nemluví? Vážná nemoc? Tajné návštěvy v nemocnici | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Karel Gott: O čem nemluví? Vážná nemoc? Tajné návštěvy v nemocnici

Karel Gott
Karel Gott (Dalibor Puchta)

PRAHA – Vážná nemoc Karla Gotta (68)! Nikdo o ní neměl vědět! Deníku Aha! se však podařilo zjistit, že po návratu z Las Vegas musel Mistr několikrát navštívil specialistu v nemocnici v Motole. Vše mělo zůstat utajeno – hlavně před fanoušky.

Vážná nemoc Karla Gotta (68)! Nikdo o ní neměl vědět! Deníku Aha! se však podařilo zjistit, že po návratu z Las Vegas musel Mistr několikrát navštívil specialistu v nemocnici v Motole. Vše mělo zůstat utajeno – hlavně před fanoušky.

Aby se Gott vyhnul zvídavým pohledům lidí sedících v čekárně, zamířil si to rovnou na cizinecké oddělení. „Tyhle známé osobnosti často navštěvují lékaře, kteří se starají o cizince, aby se nemuseli potkávat s obyčejnými lidmi a vyhnuli se tak zbytečným dotazům,“ řekl nám jeden ze zaměstnanců nemocnice. Problémy s hlasivkami a nachlazení bohužel nebylo to nejhorší, co Karla po příletu z Las Vegas potkalo. K těmto potížím se přidala bolestivá nemoc močového ústrojí – zánět močových cest. „Můžu vás ujistit, že nejde o nic strašného a teď už je můj zdravotní stav daleko lepší,“ ubezpečil nás včera Karel Gott. To je jenom dobře, protože infekce a bakterie se v měchýři rychle pomnoží a odtud je již jen krůček k vážnému zánětu ledvin. „To prostydnutí a nachlazení se mi vrátilo po příletu z Las Vegas. Určitě to způsobily změny teplot mezi Amerikou a Českem,“ svěřil se nám Karel Gott, který však nechtěl více o své nepříjemné nemoci hovořit.


Karel Gott - Být stále mlád

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.