Zprávy na Primě zatím bez Čejkové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zprávy na Primě zatím bez Čejkové!

Mirka Čejková nedorazila a v začátcích nového programového schématu zpráv se neobjeví.
Mirka Čejková nedorazila a v začátcích nového programového schématu zpráv se neobjeví.

PRAHA – V novém programovém schématu hlavního zpravodajství televize Prima, který bude zahájen již 4. února, se zatím osvědčená moderátorská dvojice Mirka Čejková (45) a Pavel Zuna (40) neobjeví!


PRAHA – V novém programovém schématu hlavního zpravodajství televize Prima, který bude zahájen již 4. února, se zatím osvědčená mode- rátorská dvojice Mirka Čejková (45) a Pavel Zuna (40) neobjeví!

Co se stalo, když ještě před dvěma dny oblíbená moderátorka pro náš deník prohlásila, že se na obrazovku vrátí?! Proč nyní vedení Primy váhá?

„Práci na Primě jsem přijala na dobu určitou, a to na půl roku, ale smlouvu jsem ještě nepodepsala,“ prozradila nám Čejková. Výkonný ředitel Primy Petr Chajda tyto informace ovšem odmítá potvrdit. „To jsou věci, které podléhají určitému utajení. Jednání probíhá, ale zatím nemůžu říci nic bližšího,“ mlžil včera Chajda. Na tiskovou konferenci do kavárny Jet Set Čejková nedorazila. A šéf zpravodajství na Primě Pavel Zuna se ke svému údajnému návratu na obrazovku po jejím boku také nevyjádřil. A navíc z tiskovky hned po jejím skončení odešel.

Prima tak pouze oznámila, že zprávy přesouvá na 19.30 hodin, o čemž deník Aha! informoval jako první už málem před dvěma týdny, a představila dvě moderátorské dvojice – současné moderátory Terezii Kašparovskou, Jiřího Chuma a Světlanu Zárubovou – a nově pak Romana Fojta. A jak jsme již informovali, tak před zprávami poběží soutěž Milionář, kterou bude nově uvádět Roman Šmucler.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete


Autor: (son)
Foto pro Aha! – M. Votavová, Foto Aha! – Petr Novotný

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.