Karel Gott: Zásnuby proběhly o Vánocích | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Karel Gott: Zásnuby proběhly o Vánocích

Už za pět měsíců porodí Ivana Karlovi druhého společného potomka.
Už za pět měsíců porodí Ivana Karlovi druhého společného potomka.

PRAHA – Nestárnoucí zpěvák Karel Gott (68) a jeho žena Ivana Gottová (31) včera v pražském hotelu Mövenpick nedaleko jejich vily na Bertramce předstoupili před dav novinářů, aby ukojili jejich zvědavost po informacích ze své šokující svatby.


„Prsten jsem dostala už k Vánocům, čekala jsem svatbu do roka, ne že bude tak brzo,“ přiznala první manželka dosud zapřísáhlého starého mládence Karla Gotta.

„Manželství, to je pro mě vstup do nového života,“ přiznal zase stále ještě dojatý »božský Kája«. Gottovi chtěli mít na svatbě za svědka Ladislava Štaidla, který v té době měl pobývat v Americe. Nevyšlo to. „Za svědky nám tedy šli přátelé, kteří ve Státech dlouhodobě žijí. Jejich jména ale prozrazovat nebudeme,“ prohlásili ostře sledovaní manželé.

Ivana, která po svatbě s největší hvězdou českého showbyznysu přijmula jeho příjmení Gott, se původně chtěla vdávat v antických šatech. „Pak jsem si ale vyzkoušela jiné šaty a když mě v nich viděl Karel, jen vydechl: Ivanko, v těch šatech tě chci mít!“ přiznala Ivana.

Kliknutím zvětšetePři obřadu jim zněla oblíbená píseň Love and marriage a nebýt zdržení, které způsobila jejich téměř dvouletá dcera Charlotte, asi by romantiku nic nenarušilo. Charlotte ale před kaplí sbírala okvětní lístky, aby tatínka s maminkou po uzavření sňatku mohla zasypat kytičkami, a svatba tak dostala humorný nádech. „Problém byl v tom, že na nás pak házela kromě těch lístků i košíček,“ svěřila se deníku Aha! se smíchem Ivana. A jak deníku Aha! jako prvnímu v den svatby přiznala, s manželem očekává za pět měsíců narození již druhého potomka.


Autor: (vt, daz)
Foto Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.