Karel Gott: Změní závěť! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Karel Gott: Změní závěť!

Nalehko oblečený Mistr v mrazivém sobotním ránu po návratu do Prahy. Na ruce má snubní prsten z bílého zlata.
Nalehko oblečený Mistr v mrazivém sobotním ránu po návratu do Prahy. Na ruce má snubní prsten z bílého zlata. (Aha! – Martin Hykl)

PRAHA – Ačkoliv má za sebou nedoléčenou chřipku, chraptí a oči má plné rýmy, vyšel Karel Gott (68) před svoji vilu na Bertramce v mrazivém sobotním ránu mezi novináře jen ve slabém svetru.


Při povídání o svatbě drkotal zuby, ale na výzvu reportéra deníku Aha!, aby se šel obléknout, jen mávl rukou a ochotně dál odpovídal na otázky a pózoval fotografům. A také žertoval, že bude chovat hned dvakrát, protože v „téhle vile se prostě daří“ a „miminka“ čeká i jeho mourovatá kočka…

K nečekané svatbě v Las Vegas řekl, že žádnou předmanželskou smlouvu s Ivanou (31) nepodepisovali – prý by to nebylo romantické. Jeho majetek se přitom odhaduje na 900 milionů Kč! Jen práva na jeho písničky mají hodnotu kolem 500 milionů! A spoustu peněz jistě ještě vydělá.

Pokud by se manželé Gottovi rozvedli, všechen majetek by se tedy dělil napůl. A Ivana by tak dostala zhruba 450 milionů Kč. A co by se stalo, kdyby – nedejbože! – božský Karel v budoucnu zemřel? Už před časem sepsal závěť. Teď ji ale bude asi měnit. Čerstvě se oženil, čeká čtvrté dítě… Majetek by se pak dělil podle jeho přání. Přesto existují tzv. neopominutelní dědicové, jejichž dědické právo nesmí být opomenuto. Gottovy plnoleté dcery Dominika (37) a Lucie (20) by tak měly bez ohledu na závěť právo na 10 % majetku (každá tedy 90 milionů Kč). Manželka Ivana a obě jejich neplnoleté děti – malá Charlotte-Ella (2) a dosud nenarozené miminko, které má na svět přijít v červnu – by dostaly po 20 %, každý tedy po 180 milionech. Až do plnoletosti obou dětí by jejich jmění spravovala Ivana – celkem by se tedy musela starat o majetek ve výši 540 milionů Kč.

Ale žádné obavy – každý přece ví, že Karel Gott je »nesmrtelný« a ještě za dvacet let bude dál sbírat Slavíky. A dost možná, že v té době už nebude mít děti čtyři, ale třeba pět nebo šest…

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete


Mistrova kočka: Čeká »gotťátka«

Kliknutím zvětšetePRAHA – Nejen Ivana Gottová očekává narození potomka! Ale i Mistrova mourovatá kočka, která se usídlila u jeho vily na Bertramce. „Jak ji tak vidím, je březí, tady se prostě daří,“ vtipkoval Karel Gott před novináři po svém sobotním návratu domů. Kočka se zpěvákovi neustále motala kolem nohou a pak ležela u hlavních dveří do domu. Největší radost asi udělají koťátka – »gotťátka« dvouleté Slavíkově dceři Charlottce.


Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.